Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiem ze nie ten dzial ! Pomocy

VeVo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli tak ostatnio z wszystkimi serwerami dzieja sie cuda polowa nie dziala na 2 polowie lagi jak skurwysyn i tutaj mam prosbe do was

Szukam serwera

MEDIUM !!!!!!!!!!

Prosze o nie usuwanie ew przeniesienie do innego dzialu dziekuje

Opublikowano

szukam dokladnie czegos takiego samego jak ty tylko ma byc nowe

jak nie przeszkadza ci ze te serwy stoja juz duuuuuuzo czasu to zapraszam :

- Diamondmt2

-Xenoxmt2

-Elitemt2

-Imetin

Opublikowano

- Diamondmt2

-Xenoxmt2

-Elitemt2

-Imetin

- Diamondmt2

-Xenoxmt2

-Elitemt2

-Imetin

widze czytanie ze zrozumieniem nie jest twoja mocna strona kolega szuka jak napisal specjalnie z duzych MEDIUM servera w wszystkie ktore wymieniles to easy/4fun

xbjr.png

Opublikowano

Polecam Mexortis, Swiezy serwwer i bardzo stabilny. Od poczatku nawet 1 laga nie mialem.

a dziala BS??? BO jak dziala to nawet nie wchodze...

Opublikowano

Polecam Mexortis, Swiezy serwwer i bardzo stabilny. Od poczatku nawet 1 laga nie mialem.

wcale nie dziwota ze nie miales zadnego laga skoro w godzinach szczytu gra 50 osob;']

xbjr.png

Opublikowano

Hardy tez moga byc byle nie 4 fun i easy bo to bezsensu Pospisuje sobie propozycje poszukam obczaje dzieki ludzie prosze dalej pisac jesli ktos zna jakis dobry serwer

Gralem troche na Tilianie ale administracja w chuya leci i mam dosyc tego... serwer off 5/6 dnia albo nawet caly dzien wiec... :|

Opublikowano

Z tych pierdolonych gówien co wychodzą to nic nie polecam, syfy stoją 2dni żeby:

1. zarobić 200zł na buty z isu, i zamknąć serwer i potem nowy otworzyć

2. zostać rozjebanym przez pr0 hackeruff*

3. dla jaj

A nie opłaca się zaczynać na serwerze co ma 2 lata, daj panie pokój !

Najlepiej to nie wydawać ani grosza na te serwery, chyba, że np. wyjdzie coś stabilnego, co "fóbó"* zareklamuje gwarantując nie ugiętość.

Pozdrawiam.

PS

nie obchodzą mnie lajki bo nie postawie wam serwera xDDD

* błędy specjalnie zrobiłem (żeby nie było, że nub :<)

Opublikowano

na zadne privy nie wydaje kasy wiec mi jeden chuy no ale wiadomo chcialbym pograc na niedawno otwartym serwie gdzie gra sporo ludzi ... Bo jak swieci pustkami to tez nie za fajnie

Opublikowano

Moze ktos mi wyslac na PW jakis fajny priv z jakas fajna gildia to moge dolaczyc a dosw. w metku mam duuze wiec zaden problem

Opublikowano

jak moze byc zabronione pytanie o serwery skoro wejdzie na publikacje i gowno znajdzie zadnych opisow tam nie ma

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

jak moze byc zabronione pytanie o serwery skoro wejdzie na publikacje i gowno znajdzie zadnych opisow tam nie ma

życie : /

Opublikowano

mi sie glador podoba tanio szybki exp od 100 lv pod gorke

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

Opublikowano

odeślą do tematu a tam tylko spis i potem 2h szukać aż w końcu znajdzie medium

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

Albo postawisz Harda/Medi gdzie będzie max 100 os. i nie utrzyma się serwer,

albo zrobisz 4fun/Pr0 easy i masz kupę noobów na serwerze i idzieci, ludzi 300+, kase z utrzymania masz (nie musisz zamykać priva), lecz

atakują Ciebie technicy z hardów/medi ew. idioci bo Ci zazdroszą, że kasę ładną trzepiesz.

BYWA KURWA! : F

Opublikowano

Niedlugo to serwy hamachi beda stawiac dla kasy.... co za ludzie

i za to masz like'a. Teraz ? Serwery syf.. tęsknię za newlongju czy zzyt2 .... Grało sie gzdie sie dało, a teraz, mają startować i nawet nie wystartują.. ehh nadchodzi koniec privów..

Dokladnie to byly serwery nie to co teraz bez "Klimatu" ze tak napisze

Opublikowano

Tak naprawdę to nie ma nowych serwerów z dużą ilością graczy... Zawsze albo lagi, albo administracja albo coś tam jeszcze i ludzie się rozchodzą...

Opublikowano

Administracja <<< to jest odwieczny problem, albo lenie, albo dzieci, albo nie ogary. Gdyby był dobry team który poświęci tydzień na prezentacje, miesiąc na serwer (od podst plików) tydzień na reklamie, 2 tygodnie na full zabezpieczenia, tydzień na becie. Co to za problem? wystarczą chęci...

Opublikowano

No pewnie ze zaniedbanie ze strony administracji tez ma duzo do serwera wezmy np. Surfacemt2... Jak zaczynalem grac bylo duzo ludzi duzo gildii bylo z kim pvp brac.. teraz w m1 ch1 jinnio sa doslownie pustki stoja moze 2-3 sklepy i z 15 ludzi biega a wszystko to przez zaniedbywanie bo ludzie mysla ze postawia serw i niech sobie stoi i kasa bedzie leciec... Nie ma tak latwo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...