Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie włączający się komputer i niebieski ekran.

Leavin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dzisiaj chciałem sobie wsiąść na kompa i sobie coś porobić, ale gdy zaczołem włączać komputer to kliknąłem enter by uruchomić normalnie gdy miał się wczytać na pulpit, buum niebieski ekran na 1 s i znika i komp włącza się ponownie. Nie wiem morze się coś przepaliło, komp ma 7,8 lat. Od pewnego czasu gdy już siedzę sobie na kompie to czasami mi się zacinał i wyskakiwał niebieski ekran i musiałem restartować kompa. Potem było już ok ale dzisiaj mam taki problem.

Proszę o pomoc. Dam wam dużo like i 5 w profilu.

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

Może procek już taki stary że pasta na nim się złużyła i się nagrzewa jak grzejniczek

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

To raczej nie jest wina przegrzewania sie, trzeba sprobowac uruchomic komputer w konfiguracji minimalnej, czyli dysk, ram, procesor i grafika (oczywiscie zakladajac ze chcemy odpalic tylko system). Jak sie za bardzo nie znasz i nie chcesz grzebac to zawiez do serwisu. Byc moze jest to wina systemu, bo skoro mowisz ze kiedys tez tak bylo to moze byla to wina jakiegos syfu na komputerze.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...