Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Grupy na liście graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na moim serwerze mam Essentials, lecz na TAB (liście graczy) widać grupę przed nickiem u osób, które mają krótki nick, np. 3-literowy. U innych nie. Moje pytanie brzmi co zrobić by u każdego wyświetlała się grupa? Szukałem lecz nie znalazłem, ale może jestem kiepskim poszukiwaczem. Z góry dziękuje za pomoc forumowiczom :).

Opublikowano

To trzeba zmienic styl czyli np ze <grupa> <gracz> Tylko sam nie wiem jak a wylonczyc to sie da .

Pomogłem? Like?

Opublikowano

o ile mi wiadomo tego się zmienić nie da, zauważ że na większych serverach jest tak samo więc myślę że nie da się tego zmienić ale nie chcę wprowadzić Cię w błąd

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Chodzi mu o to, że gdy nacisniesz TAB pokazuje Ci sie lista graczy, prawda? Chciałby, żeby pokazywały mu sie prefixy po nacisnięciu tab.

@topic Zmień sobie prefix na krótszy, np. Gracz żadnego prefixu, operator prefix OP, super operator prefix SOP, wlasciciel prefix HA

jebać psy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...