Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]Osoby

CainAbelPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam osoby która zrobi mi skrypt php na strone który bedzie polegał na tym że będzie łączył się z ftp i w pliku o rozszerzeniu 'txt' będzie dodawał wyrazy od nowej linijki .

Pomogłem??? KLIKNIJ "LUBIE TO"

Nie pomogłem??? KLIKNIJ "LUBIE TO" //XD

Opublikowano

to jest podstawowy skrypt który nawet ja juz prawie opanowałem a uczę się php 3 dni więc poszukaj poradnika i sam taki napisz bo to w cale nie jest trudne.

Do tego wystarczy napisac formularz html z metodą i akcją który przesyła dane do pliku z skryptem ktory dodaje do pliku txt informacje ktore wpisano w formularz. tak wgl w pliku txt php z tego co wiem nie moze zapisac w drugiej linijce ale przy odczycie przez też php możesz w pliku ktory przesyła do pliku txt dodac <br> w miejscu gdzie jest tresc informacji dodanej do pliku. W pliku wszystkie dodane dane będą w jednej linijce ale podczas odczytu <br> sprawi ze będzie w 2 linijce mam nadzieję że troche pomogłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...