Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Era of Naruto 24/7 !

kamse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

banneramu.jpg

Witaj poszukiwaczu przygód ! Mam zaszczyt przedstawić ci New Era of Naruto. Jest to serwer związany z Anime Naruto. Znajdziesz na nim wiele ciekawych systemów takich jak:

-Sagi.

-Misje wszystkich rang D,C,B,A,S,SS

-Testy na Gennina, Chunnina, Jounnina, Anbu, Akatsuki, Sannina, Kage.

-Wielu NPC od zadań u ,których zdobędziesz sporo doświadczenia.

-Transformacje ( Każda postać ma po 7 transformacji)

-Nowe Jutsu (techniki)

-Piękne grafiki upodabniające do tych z Anime.

-Nowe monstery.

-Wioski zgodne z Anime.

-Profesje: Naruto, Sasuke, Sakura, Neji, Kiba, Lee, Gaara, Itachi oraz nowa profesja Suigetsu.

INFORMACJE:

Account Maker - NeoNaruto.no-ip.pl

Forum serwera - NeoNaruto.forumpl.net

*EXP x15

*Skill x30

*Chakra LVL x10

*Uptime 24/7

*Ilość miejsc na serwerze: 150.

Serwer powstał stosunkowo nie dawno bo 28 Marca. Każdy ma szanse być najlepszy. Silnik utrzymuje się ,na serwerze dedykowanym co zapewnia ci 24/7 czasu Online gry ! Kiedy masz ochotę wtedy wchodzisz.

15908705512384289560.jpg

73393592148643564949.jpg

raz2.png

ryuuf.png

razen.png

up3d.png

tobimask.png

questap.png

jedenv.png

akka.png

ssak.png

forumyn.png

beztytuuiie.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer oraz do komentowania. Jestem w trakcie realizacji letniego UPDATE ,w którym zostanie dodany Czarny Las oparty na Anime oraz przemiana mapy z Fun na RPG.

Opublikowano

Widać, że serwer się rozwija w co raz lepszą stronę. Niestety są parę bugów takich jak nie działająca TopLista czy także błąd w zakładaniu organizacji. Myślę, że jeżeli Administrator nie odpuści w hostowaniu serwera to na prawdę może zajść daleko.

Polecam wszystkim ten serwer.

Opublikowano

Dziękuje za miły komentarz. Robię wszystko aby serwer się rozwijał. Już dziś na forum serwerowym pojawi się zapowiedź majowej aktualizacji.

Opublikowano

Moim zdaniem jest lepszy od wszystkich powstałych naruto otsów. Rozwija się bardzo szybko. Nad grafiką nie pracuje tylko kage ale też pomagają gracze ze swoimi zdolnościami dlatego upade są praktycznie co miesiąc. Na evencie majowym wszystko super przygotowane. Częste eventy i konkursy o pacc. A co najważniejsze, to czego nie ma na innych otsach naruto! super itmków nie można kupić w item shopie!! Czyli nie wygrywa ten kto ma więcej kasy jak na innych otsach naruto!!

Polecam gorąco

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak ale nie "troszkę" a prawie w całości przerobiony. Tutaj są jeszcze stare zdjęcia ale już niedługo zrobię nowe i wkleje.

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi kolego wyżej. Ale zasady ortografii znam i to dobrze. Ciekawy jestem gdzie widziałeś ,żebym tak pisał. Wydaje mi się ,że to jakaś prowokacja z twojej strony i czekam na wyjaśnienie tej sytuacji. Chce wiedzieć gdzie kiedykolwiek tak pisałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...