Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile defa/hp na metki mordu?

Pomidoreq44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Def przynajmniej +600-700 atak jeżeli da rade to z +1k najlepiej wiadomo jakieś bony na krytka przebicie i szansa na blok tu się sprawdzi kd ... co do Eq to najlepiej z nieb łez z bonami co podałem wcześniej wiadomo z mnisią np nie polecisz tam ;d.. podałem tylko przykład mi się to sprawdzało...

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Def przynajmniej +600-700 atak jeżeli da rade to z +1k najlepiej wiadomo jakieś bony na krytka przebicie i szansa na blok tu się sprawdzi kd ... co do Eq to najlepiej z nieb łez z bonami co podałem wcześniej wiadomo z mnisią np nie polecisz tam ;d.. podałem tylko przykład mi się to sprawdzało...

To eq z nieb. łez może zastąpić jakiś dobry buff, najlepiej zrób go sam i skile wbijaj ;f

­

Opublikowano

Def 600+, HP 11k+.

EQ najlepiej coś dobrego z wysokimi śr (oczywiście z kd), skile wspomagające (aura,ostrze itp) min. m6-m8

W bonach takze przyda sie truta, kryt, spowolnienie, reg pz.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

550 defa starczy bony z % do pż fms/ rib sr 35 sr + blok i na spokojnie ;) a i spowolnienie zmniejsza resp z mobów

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wiesz, def i hp to nie wszystko. Owszem, są one baardzo ważne, ale też inne bony bardzo mogą się przydać :) Absorbcja PŻ, blok ciosu i.t.d

Ale, żeby nie było, że spamuje:

def: 600+ a hp to gdzieś tak ze 12k

Opublikowano

Defa dużo tam nie bierz, powyżej 900 ,,zje'' Cie przeszywka. HP około 12k, truta +6 śr 30 z kd powinna starczać. Ważne jest też błogo, bez którego nie ogarniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...