Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja od S.K.M.I'ego

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli nadal Dargon jesteś taki cwany to chodź na TS'ika, ta propozycja jest dla osób, którzy mogą wpaść, a nie dla ludzi, których napierdalają starzy, albo boją się przyjechać bo bym ich pozjadał.

bez reklam.

Opublikowano

Pierd.licie i tyle. Holi ma dobry pomysł, angażuje się w życie forum, a wy tego nawet nie doceniacie. Sławek, popieram cię i sam bym wpadł jeżeli środek Polski, bo każdy ma blisko. Jeżeli ktoś nie chce jechać z Krakowa do Warszawy, bo mamusia mu nie pozwoli to lepiej kokosz włącz opcje na forum, z rejestracją 13+.

Dla hejterów

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jeżeli nadal Dargon jesteś taki cwany to chodź na TS'ika, ta propozycja jest dla osób, którzy mogą wpaść, a nie dla ludzi, których napierdalają starzy, albo boją się przyjechać bo bym ich pozjadał.

Co za jad :) Mówisz że bili mnie rodzice? Raczej w tym wypadku to bardziej by się do ciebie to określenie nadawało, mnie nikt w dzieciństwie nie bił :) Wylatujesz od razu, że przyjechać czy coś, tylko po co? To jest forum, wyrażam swoją opinię, a mam taką dlatego, że zbyt się chyba wczuwasz w życie forum. Odróżnij Życie realne a Wirtualne, wiem że użytkownicy nie są jacyś wirtualni, ale czy ty w ogóle miałeś jakiś większy kontakt z kokoszem? Rozmawiałeś z nim sam na sam? Jak to taki dla ciebie guru to mu ołtarzyk w pokoju zbuduj.

Pozdrowienia

Opublikowano
Pewnie jeszcze wyznaje boga smoków :F

Tak ! Tego co wpierdala hejterów, przyjdzie do Ciebie niebawem, elo.

bez reklam.

Opublikowano

Moim jedynym guru jest M.A.G.I.K [*] a Ty nieogarze najlepiej wykurwiaj z tematu ; *

Nie znam randoma...

TOPIC

Trzymajcie kulturę, pomysł jest absurdalny i nie wypali, na pewno nie z taką organizacją, ale każdy ma prawo się wypowiedzieć więc miejcie na uwadze kulturę w stosunku do innych...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano
4. Wtf. Kto CI dał MMT

Walczyłem o to aby się nie dostał, lecz co ja tu zdziałam -.-

Pomysł beznadziejny, niby zorganizujecie i przyjedzie może 10-15 osób -.- Reszta to banda 12-latków.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Tak ! Tego co wpierdala hejterów, przyjdzie do Ciebie niebawem, elo.

Ty to lepiej kup sobie pastę do zębów bo za niedługo będziesz miał jęzor czarny jak asfalt od lizania rowa :)

Już widzę ten wasz koncert, wokoło pełno szczyn bo forum się kończy... Zgrzyt zębów, płacz i sztuczne wspomnienia... Get a real life, bitch

Opublikowano

A ja coś dodam lepiej zamknąć temat bo się robi jeden wielki spam.

Co do koncertu mam te 21Lat ale nie pojadę na ten koncert ponieważ:

1.To będzie nie wypał napewno.!

2.Nie będę jechał do warszawy z Biłgoraja chyba ,ze dacie na paliwo.

3."Żal"Mi was tutaj słuchać ..

Pozdrawiam Darek.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dargon jesteś tak żałosny, że aż śmieszny. Każdy Twój denny tekst rozpierdala mnie od środka. Idź do szkoły najlepiej na humanistykę, albo cokolwiek, bo Twoja składnia wyrazowa jest podobna do zera. Nie znasz się ? Nie wiesz ? Nie rozumiesz ? Wypierdalaj i nie psuj userów ;)

Skurwysynu.

bez reklam.

Opublikowano

Dargon jesteś tak żałosny, że aż śmieszny. Każdy Twój denny tekst rozpierdala mnie od środka. Idź do szkoły najlepiej na humanistykę, albo cokolwiek, bo Twoja składnia wyrazowa jest podobna do zera. Nie znasz się ? Nie wiesz ? Nie rozumiesz ? Wypierdalaj i nie psuj userów ;)

Skurwysynu.

A ty co sobą reprezentujesz, panie wielki humanista? :) Inaczej niż wulgaryzmami pisać nie umiesz? Mamusia i Tatuś pewnie są bardzo dumni z Ciebie :) Udaj się na jakiś odpoczynek bo to forum ci widać bardzo szkodzi.

Opublikowano

Skurwysynu.

Mówisz, że jest żałosny a sam rzucasz mięsem co drugie słowo jak jakieś ścierwo z rynsztoka...

Uspokój się.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Hm przyglądając się dyskusji stwierdzam, że widząc zachowanie S.K.M.I jest dla mnie jakimś niewychowanym bachorem.

Nie wiem jakim prawem ktoś mu dał MPC MEDIA TEAM. On w ten sposób ośmiesza te "MMT" poprzez swoją kulturę i flame.

S.K.M.I ogarnij się chłopczyku bo z taką kulturą nie bedziecie mieć wielu fanów czy też słuchaczy :). Ja nie pojadę nawet gdybyś błagał mając dla mnie 1 mld $ bym tylko przyjechał.

Pomysł zaiste marny.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...