Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.sg Jakie królestwo itp...

Tekonizacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż pisze ten temat w sprawie takiej że chce zacząć grę na metin2.sg lecz nie wiem jakie wybrać królestwo .

Oczywiście chce jeszcze spytać o jakąś gildie najlepiej z TeamSpeak3 [Posiadam z kumplami serwer TS3].

Mogę tej gildii załatwić jakiś kanał może nawet sektor .

Opublikowano

Hej.

Jeśli lubisz tłok, to polecam Ci odpowiednik jinno. Tam odkąd pamiętam jest największy rynek i najwięcej graczy. Co do gildii to niestety Ci nie pomogę, ponieważ dawno nie grałem

Opublikowano

Jinno, Polska Gildia (jeśli dobrze pamiętam) OwnWay biorą od 30+ co do Ts3 nie wiem może mają. Jak zaczynałem to akurat spotlałem członka tej gildii to dostałem 50k. :P Narazie nie gram bo nie mam czasu ale w Jinno naprawde jest Ok!

Opublikowano

Sory bardzo biorą od 30 :D znam Lidera może ściemnił że od 35 bo miał ktoś słabe eq lub się wysławiał nieodpowiednio.

I graj jinno najwięcej polaków kiedyś było w Shinso tez sporo tam gra Chunjo najmniej ale tez się zdąża ...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Ja grałem właśnie jak Shinsoo panowało byłem w Eternalu a teraz nie wiem , trochę lipa jak w tym Own nie siedzą na TS taka nudna gildia .

Opublikowano

jak chcesz poszukać przyjaciół do gry to wal tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/512061-szukasz-przyjaciol-do-grygraczy-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

Co do królestwa to Jinoo.

Opublikowano

Osobiście polecam shinsoo, sam tam zaczynałem. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Grałem na sg i jak na globala to strasznie mało osób gra o.O

Hej.

Jeśli lubisz tłok, to polecam Ci odpowiednik jinno. Tam odkąd pamiętam jest największy rynek i najwięcej graczy. Co do gildii to niestety Ci nie pomogę, ponieważ dawno nie grałem

Gdzie ty tam widzisz tłoki ? Tam gra tyle luda co na diamondzie -.-

@topic ja osobiście też polecam jinno tam jest najwięcej osób i jest minimalna możliwośc handlu , bo do chunjo nie ma co iść tam żadko kto jest ^^ , możesz jeszcze do shinsoo , ale tam jest już o połowe mniej luda niż w jinno.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...