Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Zero - Polska edycja

Desir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobre dobre , Tu chyba nie max max poziomu .Na niemieckim serwerach mają już 300 +

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ja gram w Hero Zero...Polecam te grę (jest super)

nick: mrRicoMC

lvl: 50

PS:Bardzo proszę adminów tego forum o dodanie działu z tą grą...Z góry dziękuje :D

Opublikowano

Cóż liczyłem że zaskoczy mnie czymś ta gra ale gra jest zbyt podobna do shakesa wiec wole już grac tylko w shakesa niż gre do niego podobną.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Mój nick: Adeek

Lvl: 15. Proszę o jakiekolwiek zaproszenie do drużyny :P W miarę możliwości postaram się zasponsorować ;]

forumvy.png

Jeśli ktoś nie docenia tego co ma, kiedyś zostanie z niczym.

Opublikowano

Kto umie bardzo dobrze c++ niech napisze mi pw, stworzymy bota, mam już wszystkie informacje itp. Jak zrobić, mam gotowego już ale nie umie gui itp. Więc zapraszam do pisania, może być ciekawy interes:) przewiduje funkcje treningu, misji, pracy, i inne! Dzięki! Ps nick taki jak tu.;d

Opublikowano

Nawet ciekawe coś ala sfgame, 10 poziom mam, ktoś jeszcze gra ? może skleimy drużynę.

ja mam drużyna "czysta zajebistość'

Kto umie bardzo dobrze c++ niech napisze mi pw, stworzymy bota, mam już wszystkie informacje itp. Jak zrobić, mam gotowego już ale nie umie gui itp. Więc zapraszam do pisania, może być ciekawy interes:) przewiduje funkcje treningu, misji, pracy, i inne! Dzięki! Ps nick taki jak tu.;d

ciekawie się zapowiada :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: xDeVx

Poziom: 51 (gdyby nie moje wyjazdy, miałbym już 65-70...)

Honor: 9k+

Drużyna: Motomaniacy

Zapraszam do gry :)

urechisyg.png

Opublikowano

Dzisiaj zacząłem grać jak narazie 7 lvl

Nick: Adi404

Lvl: 7

Opublikowano

Szukam drużyny,8 poziom,rzadki ekwipunek + epicka broń. Pisać jbc. do Omenoor ;f

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wkońcu! Polska edycja Hero Zero wystartowała, kampania reklamowa zaczyna się za kilka dni!

Serdecznie zapraszam do gry i proszę o utworzenie działu tej gry tutaj na forum!

Jeden z lepszych projektów w jaki grałem, nie ma co tu dużo gadać!

What I like most about Hero Zero is that the in game coins are much useful compared to other browser games.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...