Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Alter, itemy, nagroda.

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć to znowu ja i znowu mam problem... bo słyszałem od kolegów że jak ukończę misje Alter to dostane jakąś nagrodę

i mówią że dobry drop. a ja mam takie pytania :

-Od jakiego poziomu jest Alter i jakie tam poziomy mogę spotkać, tam jest każdy sam czy Team?

-czym różni się drop na Alter od np. zwykłych misji czy biciu na mapce?

-jaką nagrodę dostane za ukończenie Alter i czy będzie jej sporo, na co mogę wymienić tę nagrodę lub co mogę za nią kupić?

narazie to tyle i pozdrawiam z góry dziękuje i będą like.

Opublikowano

Altery to 4 osobowe wyprawy[najlepiej jak jest tank, helater, dmg, troller], są od lv, jak naciśniesz Y to masz zakładane altery i tam możesz się zapisać na jakiegoś, jak już wbijesz 30 lv to możesz chodzić na altery t1, t2 itd. wtedy w nagrodę dostajesz mark od tryunf + itemki zdobyte w czasie wyprawy. Ogólnie można tam zdobyć dość dobre rzeczy, sety. Rzeczy zawsze możesz sprzedać.

Opublikowano

odpowiedziałeś tylko czy tam chodzi się team...

ale nie wiem od jakiego lvla (napisałeś 30 lv. ale nie wiem czy można mniejszy)

i nie napisałeś CZYM Różnią SIĘ DROPy

Opublikowano

masz od 12, 16, 20 i 24 ale nie jestem pewny, wejdź w tą zakładkę to będzie napisane,ale marki w nich można zdobywać od 30.

rozumiem że dropy to rzeczy z przeciwników, jako takie wypadają lepsze rzeczy, jeśli wypadnie coś i ktoś to załapie to po boku wyświetla się byś wcisną litere L, wtedy wyskakuje ci okienko z ta rzeczą, i masz kostke, pieniążek i "coś tam jeszcze", kostka to że bierzesz udział w losowaniu, jeśli będziesz miał najwięcej oczek wygrywasz - rzecz jest twoja - to wszystko losowe, pieniążek to chciwość czyli greed [chyba] wydaje mi się że działa to na tej samej zasadzie co kostka, a te trzecie "coś tam jeszcze" to pass, czyli nie chcesz brać udziału w losowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...