Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 ;)

karoleq99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Chcialem sie zapytac bo mam zamiar grac w battlefielda 3 i mam pytanko. Narazie moj sprzet w kompie to : Sapphire ATI Radeon HD 6850 na duzej podkretce, tuningowany, 4GB ram Kingston ddr2 800MHz tuningowane, zasilacz OCZ 800 watt i plyta glowna ASRock. Jedynie procesor mam lipny bo jest to Intel Core 2 Duo 2x 2,6 GHz. Powiedzcie mi co bardziej oplaca sie dokupic. Quad Core 4x3,0GHz ok 350-400zl czy AMD 4x2,8 GHz ok 250-300 zl. I czy oplaca mi sie zmieniac plyte glowna zeby kupywac Ram ddr3. I jaki procek lepszy bedzie do BF3 na ultra. Piszcie swoje opinie ;) a no i jeszcze moja plyta glowna obsluguje Quad Cor-y wiecnie wiem czy jest sens wydawania kasy. Moj budrzet do 600-700 zl jest. Prosze o komenty ;)

Opublikowano

1. Składnia zdania

2. Błędy ortograficzne ofc.

3. Podaj wszystko dokładnie

4. Co to znacze "tuningowana" w komputerze masz overclocking i modding budy

5. Procek byle i3 wystarczy. W głównej mierze zależy to od GPU

6. Nie pograsz na tej GPU na ultra w FHD, bez drastycznych spadków FPS itp

7. Opisz jeszcze raz wszystko dokładnie (mobo, ramy, zasilacz, cep jaki masz teraz)

Opublikowano

Ram GoodRam 2x2Gb 800MHz , OCZ 800 Watt, Radeon HD 6850 podkrecona o 550Mhz to bard duzo i pamiec o 400. Procek narazie Dual Core 2x 2,6GHz , Plyta ASRock nwm jaka ale dobra dosyc. I do tej plytki wchodzi proc Quad Core.Mam 700 zl wiec nwm czy oplaca sie kupywac RAM , nowa plyte i proc bo to moze nie wystaczyc. Za bledy sooryyy bo z fona piszd ;P

Opublikowano

Skąd mam wiedzieć jaki masz procesor kupić, jak nie podałeś modelu płyty głównej. To 550MHz więcej chyba na ciekłym azocie/suchym lodzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...