Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hexalia

CzyToMpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hexalia chyba rip...

Sam serwer troche dziwny zaczynajac od tego ze zeby sciągnać clienta trzeba robić skomplikowana rejestracje na speedy, moby v2 z eq na 42lvl bijące po 2dmg, client z problemem ustawienia rozdzielczości wyswietlajacy 2/3 na ekranie, eq61lvl, 6/7bon u handlarki i skrzywdzone dzieci losu bijace 1lvl postaciami >100

Zauwarzył ktoś ze z tym licznikiem online coś nie halo było? Pokazywało ponad 130 a na poscie ani w miastach zywej duszy

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

@ UP

Licznik był całkowicie wyłączony i dlatego się zachowało 149 osób online :)

A z serwerem to pewnie channele popadały i HA nie ma ;x

Opublikowano
Zauwarzył ktoś ze z tym licznikiem online coś nie halo było? Pokazywało ponad 130 a na poscie ani w miastach zywej duszy

Przeczytaj jeszcze raz to zdanie i dojdz do wniosku że to sie tyczyło serwera wpełni działąjacego

Jeszcze w wcz0rajszej publikacji była mowa o ddos wiec szczerze wątpie że awaria

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Hexalia chyba rip...

Sam serwer troche dziwny zaczynajac od tego ze zeby sciągnać clienta trzeba robić skomplikowana rejestracje na speedy, moby v2 z eq na 42lvl bijące po 2dmg, client z problemem ustawienia rozdzielczości wyswietlajacy 2/3 na ekranie, eq61lvl, 6/7bon u handlarki i skrzywdzone dzieci losu bijace 1lvl postaciami >100

1) reje zeby clienta ściągnąć? spoko,ja nic nie robiłem a normalnie mam

2)mooby bijące po 2dmg,co to za roznica czy po 2 czy po 100,expisz tam max 10-15min

3)rozdzielczość,ja ustawiłem raz i już mi zostało tak jak ma być,ale ja mam oddzielny plik do zapalania hexali

4)6/7 u handlarki,co z tego? jak wchodzi tylko mooby/pz/pe,wchodziło 20 ataku ale już nie wchodzi

5)"dzieci losu" były,są i będą na każdym serwie,na jednym mniej,na drugim więcej

Ps.gdzie się w ogóle podziały prezki/zapowiedzi serwerów?

Opublikowano

Hexalia chyba rip...

licznik jest zatrzymany od początku serwera i nawet gdy serwer off pokazuje 149osob, normalni ena serwie jest od 300 do 400 osób

sygna.png

Opublikowano

a wgl co sie dzieje z serwem nie dziala ;d

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...