Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Imetin jak zdobywać eq itp.

dziubek9612

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnim razem zacząłem grać na serwerze "Imetin" i ponoć kiedys był bardzo duży drop kasy ale teraz bardo malo i nie wiem co zrobić.

Cześć mam pytania co do jednego prywatnego serwera "Imetin":

-Jak najszybciej dropić kase i zdobywać perły?.

-Skąd można zdobyć dobe eq nie wydając na "Item Shop"

No to chyba te wszystkie pytania jakie chciałem zadać.

Nie wiem czy każdy grał na tym serwerze ale pytam o tych co teraz grają i mają tam doświadczenie w zdobywaniu kasy.

Opublikowano

ja robiłem tak zbierałem kilka bryłek 2-3 sprzedawałem miałem kase i kupowałem najtańsze szkaty w sklepie i otwierałem z niego leciały P.D i selałem drogo 3-4perły z rok temu kosztowało nie wiem jak teraz

wisa2.jpg
Opublikowano

@UP

Teraz ledwo schodzą po 5kk ; p

Co do tematu

Wbij 95lv Kup kilka bojowych wbij 2x l siłe i int chodź na dt rób syrki i inne bronie sprzedawaj i rób kolejne takie cuś

Ze zbrojami tak samo .

Perły po 1kk więc problemu nie ma

Jeśli nie możesz do DT to Go To av2 ; p [z bufem ]

lajka prosze;d

iMetin

Pandora

Metin5

Balmora

Cavalos

Glador

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pytasz jak wbic 95 na misjach u biolo można spokojnie z 94 na 101 lvl dobic (ja tak zrobiłam ) i ciekawe bonusy sie dostaje na dropiasz jak najwięcej itemków do misji i nadmiary sellasz robisz dropa na listki matowe futra nieznane i selasz to zawsze schodzi jak za dobrą cene wystawisz takim sposobem można sporo zarobic za kase kupujesz p a za p fajne itemki i koło sie zamyka ;] powodzenia jak bys miał problemy pisz do TheDerHell jak będe napewno pomoge pisze że jestes z forum ale sposub Pijawki taksamo dobry lecz wybur zostawiam tobie

Opublikowano

Kiedyś było wszystko za perły ;d Teraz nw jak jest , ale wiem , że bez IS'u nie pograsz sobie normalnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...