Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Idzie jakoś sepromu dużo zdobyć?

MedykMatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż mam pytanie, mianowicie czy da radę jakoś seprom zdobyć ponad to co w skylab'ie?

Podkładki od kolegów z "kont na seprom"(słyszałem o takim czymś kiedyś) czy jak?

Bo trochę lipa z sepromem, szczególnie na początku konta, jak ma się z 6lvl kolektora, to nic się nie zrobi, bo ciągle się go i tak rozbudowuje.

Pozdrawiam

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

zrob 2 konta, wyslij na 1 max sepromu, kup na oba boster na surki i ubijaj nawzajem i zbieraj surki, z kazdym ubiciem bedzie troce wiecej

Opublikowano

No i mi was kurwa żal jest .... naprawią to tak samo jak palladium i huj z podkręceń sepromem -.- ... kurwa jakbyście nie mogli tego sposobu mu na PW wysłać zjeby.

TEN DZIAŁ UPADŁ NA DNO !

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Dzięki za info:)

A można z tego bana wyłapać jakbym z kolegom tak robił?

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Dzięki, Seprom kolejny po Palladium będzie -.-

Tak, to może być traktowane jako pushing.

@Down

A jak sie kurwa niby robi, swoja firme na x-1 bije -.-?

Opublikowano

niesądze :P haha mi btw ostatnio sprawdzało bp konto bo sie zapytałem za co bana dostałem i okazało sie że za granie na koncie na kilku kompach -.- a na tym samym koncie bociłem i bugowałem sobie seprom przez kilka tygodni ^_^

Opublikowano

niesądze :P haha mi btw ostatnio sprawdzało bp konto bo sie zapytałem za co bana dostałem i okazało sie że za granie na koncie na kilku kompach -.- a na tym samym koncie bociłem i bugowałem sobie seprom przez kilka tygodni ^_^

Ban za grę na kilku kompach ... weź mi człowieku nie rozśmieszaj nerek -.- ... Załóżmy że jestem nadzianym ziomalkie i co godzine sobie kupuję nowego kompa i mając nowe IP i co robię coś złego ?

Robienie tym sposobem sepromu zalicza się do pushingu ... więc ryzyko jest

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

No i mi was kurwa żal jest .... naprawią to tak samo jak palladium i huj z podkręceń sepromem -.- ... kurwa jakbyście nie mogli tego sposobu mu na PW wysłać zjeby.

oj dobra nie sraj po gaciach;d nie bedzie tak zle, bp juz dawno zna ten myk, jak usuneli palladium to seprom przy okazi by usuneli jak by chcieli, a tak nie zrobili wiec luz ;d

Opublikowano

Ban za grę na kilku kompach ... weź mi człowieku nie rozśmieszaj nerek -.- ... Załóżmy że jestem nadzianym ziomalkie i co godzine sobie kupuję nowego kompa i mając nowe IP i co robię coś złego ?

Robienie tym sposobem sepromu zalicza się do pushingu ... więc ryzyko jest

Nieno sorry ja cie niechce rozśmieszyć :P jak chesz to ci moge na PW wysłać moja rozmowe z tymi kolesiami z BP -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...