Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Event] Z okazji Świąt wielkanocnych będą tutaj zamieszczone kody Premium

SlawekSlawek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z okazji świąt wielkanocnych O Godz 21:30 Będą rozdawane kody premium za darmo. Co daję nam taki kod ?

- 3 dni premium

- 750 złota

Aby otrzymać kod należy :

- Pod tematem napisać Swój nick z gry i ładnie poprosić.

Kodów zostało tylko 50.

O Godz 21:30 będę rozsyłał kody na PW.

1 kod na 1 użytkownika.

Opublikowano

kunus999

Proszę o kodzik, bardzo się przyda. Jak możesz to o jeszcze jeden prosze dla szwargra, będe wdzięczny PO STKROĆ.

Opublikowano

To jest na bank jakieś fake, niby skąd ten koleś miałby 50 kodów? Jakby takie kody istniały to zamieszono by je na jakimś forum o wocie. Jeżeli ktoś by dostał ów kod proszę o zamieszczenie screena wtedy zwrócę honor autorowi, ja osobiście nie wypróbuje tego na swojej skórze.

Opublikowano

Kody zostaną przesłane o 22:00 za mało osób się zgłasza. Zostało 25 kodów. Zgłaszać się jeśli checie abym rozdał kody na pw Mam mały problem z internetem. Za utrudnienia Przerpaszam.

Opublikowano

Kit, a nie kody, znowu przedłużanie i rzucanie próbnymi kodami, data reje po banie na Deutsch, ten sam sposób robienia ludzi w konia, podobny nick Slawo/Slawek. Mi tam na tym kodzie aż tak nie zależy bo mogę kupić w razie czego. Znowu pewnie się chce zemścić za to, że go pojechali i nie może wytrzymać. To tyle na ten temat ode mnie, miłej nocy życzę.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Z Przykrością stwierdzam że kody są nie aktulane. Kody jakimś cudem wydagsły. Jeszcze raz przepraszam i proszę o wyrozumiałośc. Topic do zamknięcia. Każdy kolejny komentarz pod spodem będzie uznawany jako spam i zgłaszany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...