Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Darmowy kod Xbox Live 48h !

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzięki ;] To nie moja bajka te zabawy w generowanie , ale sposób fajny. Skorzystałem i wystarczą mi te 2 dni. :P

22fu7of2onif.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

możesz zrobić poradnik z tej nowej strony ich ;d?

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To już nie działa. Teraz jakoś inaczej się generuje, na allegro kilka ludzi sprzedało po 1000 sztuk, więc jakoś musi się generować poprzez stronę. Wie ktoś jaki to teraz sposób?

Opublikowano

Ta jasne, bo komuś się chce 1000 kodów wygenerować... siędzać przed konsolą. Policzmy sobie, na jednej aukcji widziałem ponad 600 szt sprzedanych, jedno wygenerowanie kodu trwa około 3-4 min, policzmy 3 min. 600x3 min = 1800 min / 60 = 30 godz.

Komu przy zdrowych zmysłach chciałoby się siedzieć 30 godz za 600zł?? Od tego profitu trzeba doliczyć cenę za zużyty prąd + cena za wyslanie kodu poprzez automat + prowizja allegro + wystawienie aukcji...

Opublikowano

No to muszą być na prawdę zdeserowani... Już wolę nawet wydać złotówkę nisz się "mordować" za parę groszy... Tak pro po biznes na prawdę niezły..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...