Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkStory - Mapa Adventure - Publikacja

LGMGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć przedwczoraj skończyłem swoją mapę Adventure. Nosi ona nazwę "DarkStory". Prace zajęły mi ok. 17 godz., mapa wyróżnia się tym, że przy tworzeniu jej nie położyłem nacisku na zadania, lecz na fabułę i lokacje. Mapa opowiada historie zwiadowcy/ów, którzy przybywają do krainy Darkland, ponieważ ta wysłała wygnał alarmowy. Waszym zadaniem będzie zbadać sytuacje, przemierzyć wiele lokacji i wytrwać. Mapa jest przeznaczona dla 1-2 osób, przejście jej zajmuje ok. 2 godzin. Proszę byście wyrazili tu swoją opinię na temat mojej mapy.

Pozdrawiam.

Ps. To już dodałem wczoraj, ale przez to, że MPCForum przestało wczoraj funkcjonować to temat został usunięty, dlatego wrzuciłem ponownie.

Download:

Skan:

Screeny:

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie :D. Przejdę i dam edita :D. Możliwe , że dzisiaj nie będę miał czasu przejść to jutro editne ^^

ok
Opublikowano

sciągam, wkrótce sprawdze i dam edita

Edit

8/10

nawet fajnie tyle ze czasem trudno sie polapac i koniec zły, chodzi mi o to miasto

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

Parę bugów :P

1. Taki mały bug, że na mapka jest na creative :).

2. Nie wiem czy to bug, ale dodam, że w pierwszym mieście pod 1 z drzew jest sadzonka.

Jak coś jeszcze znajdę dodam w edicie ^^

Opublikowano

Parę bugów :P

1. Taki mały bug, że na mapka jest na creative :).

2. Nie wiem czy to bug, ale dodam, że w pierwszym mieście pod 1 z drzew jest sadzonka.

Jak coś jeszcze znajdę dodam w edicie ^^

Na creative? Nie możliwe ; d
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chciałem przejść, ale nie mogłem siciągnąc bo trzeba mieć premium a ja nie mam (nie zamierzam też kupić), więc taka moja prośba mógłbyś wrzucicć tak żeby można było pobrać za darmo albo na jakąś inną stronę byśto wrzucił

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...