Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Metin2 PL s26 Solar - Tream, lv up 65 !

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

75 na razie nie będę wbijał. Zakupie broń i pobawię się trochę z zarabianiem. Ten level z 61 wbijałem przez 5 godzin samego expienia. Expiąc do 75 będę później, na razie nie mam na to ochoty ;p

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Piosenka jest podana w komentarzach. Sa 3 strony tylko wiec mozesz zoobaczyc, ja teraz na pamiec nie pamietam xD

Opublikowano

Ajajajaj moje uszy nie trawią tej muzyki :P Mogłeś troszkę popracować nad intro i jakoś postarać się zmniejszyć te laggi, ale ogółem nie jest źle. Jak najbardziej życzę dalszych sukcesów i w metine i na youtube :-)

Opublikowano

wow kox lol super pro 65 lvl top 5 wow czlowieku taki lvl a tak malo grasz czlofieku wymiot jestes muj krul proo ziomus czlowieku -.- .........

Opublikowano

Ajajajaj moje uszy nie trawią tej muzyki :P Mogłeś troszkę popracować nad intro i jakoś postarać się zmniejszyć te laggi, ale ogółem nie jest źle. Jak najbardziej życzę dalszych sukcesów i w metine i na youtube :-)

Co do muzyki to kwestia gustu. Nie mam wiekszego pola do popisu nad intrem bo camtasia 7 nie ma wiecej funkcji, zmniejszyc lagi nie ma szans. Spalila mi sie karta graficzna i teraz mam jakis syf 128 mb, zobacz starsze filmy na profilu, piekna jakosc, a na razie nie mam jak wymienic karte . Dziekuje

Opublikowano

Tream ? o.O

Cóż, znam postać bo ją widziałem na solarze, pamiętam jak mi itemki z shinsoo do jinno przewoziła. ;)

Dobry filmik, gut .

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...