Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisane hasła na modzie PL - Gdzie?

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam pliku w folderze z metinem, gdzie zapisuję się hasło na PL'u.

Jak by ktoś mógł podać jego nazwę, dam lajka. ;)

Opublikowano

@Up

Kto fo okradnie ?? Kamer ? zapisanie loginu i hasla w modzie jest bezpieczniejsze niz wpisywanie go recznie , bo tak jak masz kaeyloggera to nie przechwyci ci passow bo masz je wpisane.

Co do tematu napisz do Kamera on Ci powie gdzie sie to znajduje

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

rozszerzenie txt czy cfg. nazwa pliku to:

Account lub coś z login. Ukaże się dopiero po zapisaniu hasła w logowaniu. Weź nie patrz co piszę "0xa0xa0xa" bo się nasłuchał i powtarza.

Opublikowano

Jest to plik o nazwie pythonxx; gdzie xx to są jakieś cyfry, przynajmniej tak u mnie jest.

pozdro

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@Up

Kto fo okradnie ?? Kamer ? zapisanie loginu i hasla w modzie jest bezpieczniejsze niz wpisywanie go recznie , bo tak jak masz kaeyloggera to nie przechwyci ci passow bo masz je wpisane.

Zgadza się, lecz nie działa to na tej zasadzie co mówisz . keylogger czyta wartości z gry, więc to nic nie da że hasło jest wpisane .

Opublikowano

@UP

Pierwsze slysze ze keyloggger "czyta" wartosci z gry :O , z tego co mi przynajmniej wiadomo jest to program ktory przechwytuje/sledzi dane ktore wprowadzasz za pomoca klawiatury/myszki i wysyla je na dany email/telefon itp , poczytaj troche na ten temat

@Edit

U mnie plik w ktorym jest zapisany login i haslo to phyton25.dll >klik PPM>wlasciwosci>otwieranie za pomoca>zmien>notatnik>ok

otwierasz i masz podane login i haslo

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

@UP

Pierwsze slysze ze keyloggger "czyta" wartosci z gry :O , z tego co mi przynajmniej wiadomo jest to program ktory przechwytuje/sledzi dane ktore wprowadzasz za pomoca klawiatury/myszki i wysyla je na dany email/telefon itp , poczytaj troche na ten temat

Uprościłem ci to jak się dało, bo nie masz o tym bladego pojęcia .

Keylogger nie będzie działał na zasadzie takiej, że to co palniesz z klawiatury leci do ciebie, lecz w odpowiednim momencie (przy użyciu Cheat Engine) do wyczytania wartości (pakietu) ma wyczytywać np hasło i login, i wysyłac ją do właścicela keyloggera .

Ofc. są też inne keye, ale głównie na tej zasadzie się opierają .

@down

To działa na zasadzie "wyślij na serwer- przechwyć z serwera", po czym proces czyta wartość binarną i ją tak przekształca by wyszedł z tego login i hasło (po podaniu pakietu, bo skąd ma wiedzieć gdzie znajduję się okienkoz loginem, a gdzie z hasłem), ale fakt mniejsza z tym, trochę zofftopowałem :) .

@top

Pan Up wszystko już wyjaśnił .

Opublikowano

tak zgadza sie masz racje zle napisalem ale tak czy siak jezeli nie wpiszesz passow w grze to ci ich nie przechwyci i nie przesle do zapisanego odbiorcy ;)

dobra skonczmy temat bo sie spam zrobi

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...