Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AirJordanMT2[PL][Hamachi]

Virqoal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server 9/10 Aktualnie off nie wiem czemu HA on na hamachi Szkoda tylko że Togi które można wygrać w eventach maja po 2050 defa Magie nie pamiętam a Rycerskie hwangi w npc 3050 defa 75 magia więcej niż toga beznadziejnie najlepiej gdyby roślin ustawił więcej niż ma rycerski hwang lub tyle samo :<

15963tata556.png
Opublikowano

serwer polecam tylko szkoda że tak mało czasu jest on pisze że od 20 a czasem nawet po 21 nie jest on wiem wiem zaraz napiszecie że każdy ma swoje sprawy itp...

Kiedyś pytałem roślina na hamachi czemu serwer off jak był roślin on mówił mi kilkakrrotnie że przenosi go na dedyka...

Polecam serwer ale godziny lipa...

Opublikowano

serwer polecam tylko szkoda że tak mało czasu jest on pisze że od 20 a czasem nawet po 21 nie jest on wiem wiem zaraz napiszecie że każdy ma swoje sprawy itp...

Kiedyś pytałem roślina na hamachi czemu serwer off jak był roślin on mówił mi kilkakrrotnie że przenosi go na dedyka...

Polecam serwer ale godziny lipa...

Tyle, że Roslin się też musi do matury przygotować, poza tym na dedyka zbiera pieniądze ...

Opublikowano

Serwer nie działa już od tamtego tygodnia jestem w sieci i wyszedłem jak chcecie 65sieć HA ciągle nie ma ,a jak wejdzie to góra na 15min

Opublikowano

Nie wiem co się z roślinem dzieje no ale cóż poczekamy może w końcu się pojawi na hamachi fajnie się grało ;o

15963tata556.png
Gość koxxxik12
Opublikowano

To chyba gracza z hamachi szymcio czy jakoś tak

A serwer od dawna nie chodzi

Opublikowano

"Roslin

12:29:21

Moj serwer i tak juz nie istnieje ... "

To chyba wyjaśnia wszystko. Ja się też żegnam.

Że niby 19latek, a takie dziecko ..

Opublikowano

Roślin ma 12 lat ...

Ukradł Kumplowi na PL'u FMS 5b sr 51 z kd .. i full bizu +9 oraz zbroja hmm to chyba byla śmiertelka +9

a Na gg mi napisał że serwer już nie istnieje ^^

Więc proszę modka o zamknięcie tego Dennego "Tematu"

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...