Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XXX

carving85

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Który admin? Z tego co wiem to Carving jest odpowiedzialnym człowiekiem, gorzej z walletem który akceptuje podszywki na serwerze

mpc.gif

"Uwierz w Treva, gdy pojawiam się na pętlach

Uwierz w Treva, bo ten styl cie opętał

Uwierz w Treva, bo ta muza jest przeklęta

Uwierz w Treva... zapamiętaj"

Opublikowano

Kolego @Demonox może podasz jaki masz nick w grze. Jaki to niby admin ? Kiedy to się stało ?

Powiedz jutro porównam logi servera z tym co ty mówisz. Ponieważ nie pozwolę gnoić mojego servara jakiś bezpodstawnymi pomówieniami. Jutro jak nic nie napiszesz zgłoszę twoją wiadomość jako bezpodstawne obrażanie servera

POZDRAWIAM carving

Opublikowano

Jeden topic wystarczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/585609-realcraftreaktywacja123-no-premium-fb/page__p__4202206#entry4202206

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

No niestety hosting ma problemy i jak ktoś był na servie to gra dalej ale jak ktoś wyszedł to niestety już wejść ponownie nie może. Napisze tutaj jak będzie działać.

Server już działa zapraszam

Opublikowano

carving85

Administrator o nicku velet czy valet nie pamiętam , dał mi bana za to że prosiłem kilka razy o dzialkę.

Następnie napisałem że co to za administrator który ma użytkowników w dupie?

Mój nick : minePSN

carving85

Administrator o nicku velet czy valet nie pamiętam , dał mi bana za to że prosiłem kilka razy o dzialkę.

Następnie napisałem że co to za administrator który ma użytkowników w dupie?

Mój nick : minePSN

Opublikowano

No biała lista napewno by pomogła z tym problemem ale tez cześć normalnych graczy by przestała grać a raczej by nie zaczęła. Mi często się niechciało wpisywać na WL tylko po to by ryzykowac czy server jest wart uwagi.

Opublikowano

1. Rozłączony przez serwer --- outdated client!

To przez serwer czy moje mody a tym maczają palce? ;p

Sory za takie pytanie ale na MineCraft'a wchodze co jakiś czas i sie na tym nie znam ;d

Opublikowano

Pograłam już trochę dłużej i musze przyznać że naprawdę fajnie się gra miła administracja Pierwsza działka za darmo i nawet nietrzeba się prosić o działkę często sami moderatorzy się pytają czy ktoś che działek.

POLECAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...