Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeeCraft = 1.2.5/SURVIVAL + RPG/FACTIONS/30 SL, MILA ATMOSFERA

Czarn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NeeCraft

Rodzaj serwera: RPG + SURVIVAL

Adres IP: 188.165.20.238:8011

Status: ONLINE

Informacje :

Sloty: 30 ( ciągle rosną )

Whitelista: OFF

Potwory: ON

Zwierzęta: OFF

Nether: ON

Administracja :

CanoNee

Tasarius

LunCer

Pluginy :

Factions

McMMO

SS dodam później

Inne :

Wreszcie zaczołem się interesować serwerem. Przez ostatni tydzień zrobił się burdel. Teraz tak nie będzie ! Zmieniliśmy serwerowi nazwe, ponieważ tamta wersja okazałą się nie wypałem.

Na serwerze :

- przerobiliśmy komende /msg ( prywatna wiadomość ) na listy ( /letter wiadomość )

-zastanawiam się czy usunąć na serwerze komende /f claim

-zostały usunięte pluginy które lagowały serwer

-oczyszczona została administracja, czyli : wyrzuciłem z teamu dzieci które banowały za to, że ktoś im zniszczył gildie

-moderatorzy/admini mogą grać normalnie jak gracze ( nie posiadają komend : /give, /gamemode, /i , /god ).

To chyba na tyle, dziękuje za przeczytanie posta. ZAPRASZAM NA SERWER!!

Opublikowano

Kinder jeżeli masz pirata, to przy każdym wejściu w minecrafta pojawia Ci się okienko. Żeby zaktualizować klikasz "Force update" i cieszysz się nową wersją. Chyba, że posiadasz premium no to wchodzisz w panel gdzie się logujesz.. Następnie klikasz options i "force update" i to tyle. ZAPRASZAMY!

Opublikowano

Bardzo Polecam Ten Server, Z Administracją dogaduje się znakomicie gdyż w Teamie nie ma już Apka, Co do Moderatora DarkMagic myliłem się wykorzystuje op do enchantowanie eq sobie i jego kolegą a potem zabijają innych. Tasarius to Administrator na 6 siedzi nawaet do 4.00 rano i Pomoga z karzdym Problemem.

Pasta2

Opublikowano

Nie polecam serwera! Nieogarnięta administracja , bany za nic!

Hmm podaj nick oraz kto Cie zbanował. Na pewno rozwiążemy tą sytuację.

#Pomyślę nad awansem dla DarkMagic#

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer napradawdę na poziomie. Administracja ogarnięta. Najlepsze jest to, że nie można uciekać podczas pvp ;P.Moglibyście jakiś event zrobić ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...