Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rombot pod wersje 4.0.10 DOWNLOAD!

electroman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RomBot:

http://www38.zippyshare.com/v/28492357/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/file/31ae6ee71b6ff98389cfd5b80ffb60aaff30228f9b2d119cb30a068282abb342/analysis/1334150208/

Opublikowano

o człowieku padłem jak to napisałeś xD. Wchodzisz w spis skryptów do rombota (jest przypięty na forum) pobierasz cerbery wklejasz do folderu rombot/scripts/rom/waypoints. Odpalasz bota wpisujesz rom/bot i wybierasz z listy wklejony przez ciebie plik.

Opublikowano

Witam, wie ktoś jak poprawić skrypt na złote jaja by Rock5 żeby znowu zbierał jaja. Chodzi o to żeby zdobyć serki bo złotych jaj się już nie da zdobyć a czymś trzeba zwierzaka karmić. Z tego co zauważyłem to problem jest w tym że nazwa misji się chyba zmieniła. W tej chwili działa tak że pierwszą misję w danym dniu (tą za którą dostaje się ciastko i złote jajo) pobiera i farmi ale jak odda jaja to już drugi raz misji nie pobiera tylko w kółko chodzi i próbuje wziąć misę. Może ktoś wie jak to naprawić?

Tak z innej beczki niby mięso z cerberów można farmić ale tam taka konkurencja że ciężko wyfarmić 100szt dla siebie a co dopiero na handel.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Albo tak jak ja robisz swoje własne waypointy :)

Ale mówię wam lepiej używać bota nie na swoim głównym koncie dlatego że po prostu zniszczysz sobie gracza...A przez to mam na myśli ze już na 100% nikt cię nie będzie chciał w Gildi i nikt ci nie pomoże.Róbcie tak jak mam 2gie konto z graczem chyba 52 lvl słabe itemki ale wystarczające żeby zabijać pieski i zbierać mięso :P a pieniądze tylko sobie wysyłam w listach...

@up.Dlatego też polecam zostawiać bota włonczonego na noc wtedy mało co ktoś się tam pokazuje.Kiedy ja go zostawiam na nocke i się budze rano to mam około 600/1100 sztuk mniej mi się nie zdarzyło.

Opublikowano

Albo tak jak ja robisz swoje własne waypointy :)

Ale mówię wam lepiej używać bota nie na swoim głównym koncie dlatego że po prostu zniszczysz sobie gracza...A przez to mam na myśli ze już na 100% nikt cię nie będzie chciał w Gildi i nikt ci nie pomoże.Róbcie tak jak mam 2gie konto z graczem chyba 52 lvl słabe itemki ale wystarczające żeby zabijać pieski i zbierać mięso :P a pieniądze tylko sobie wysyłam w listach...

@up.Dlatego też polecam zostawiać bota włonczonego na noc wtedy mało co ktoś się tam pokazuje.Kiedy ja go zostawiam na nocke i się budze rano to mam około 600/1100 sztuk mniej mi się nie zdarzyło.

ja mam tak samo :D, mam nadzieje ze nie jesteś jednym z tych kolesi który mnie wkur... (Mielony,Pinezka :D)
Opublikowano

@2xup

Po co złote jaja ? jak można farmić itemki do dziennych bądź farmić KS.

farmić KS? tym botem? czy źle rozumię Twoją wypowiedz :))

maxif.jpg
Opublikowano

Przecież nawet jaj się nie opłaca zbierać bo każde zebrane złote jajo zamienia się w zwykłe jajo. Jeżeli chcesz zdobyć złote jajo to jedynie 1 dziennie z q na ranczu millerów.

Opublikowano

Wchodzisz w spis skryptów do rombota (jest przypięty na forum) pobierasz cerbery wklejasz do folderu rombot/scripts/rom/waypoints. Odpalasz bota wpisujesz rom/bot i wybierasz z listy wklejony przez ciebie plik.

Wydaje mi się że pisze to dla siebie....

Opublikowano

Już mi nerwy puszczają ... Tyle razy ludzie pisali z tym problemem.

W grze wchodzisz w:

ESC Ustawienia Interfejsu Sterowanie Automatyczne podnoszenie

http://www.mpcforum....-podnosi-dropa/

esc>ustawienia inferfejsu>sterowanie i mam tu Automatyczne podnoszenie ale na szaro nie moge ptaszka postawić :s

maxif.jpg
Opublikowano

Po co go wgl używasz na ranczu jak można jedno jajko dziennie zdobyć i na dodatek są przypisane ? xD A co do q to jest już taki skrypt który nie oddaje q.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...