Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomocy Ukradzione konta

areq94pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jeśli pisze w złym dziale to sorki i proszę moda o przeniesienie tamatu do odpowiedniego działu.

Wiec tak.... mialem 2 konta sura wp i woj body 75 lvle i zostały mi one skradzione razem z emailem i nie wiem co robic :/ Chciałbym się dowiedzieć czy rozmowa na forum z GM może coś pomoc i jakie dowody musiał bym podać ze jest to moje konto? Myślę,ze kradzież może mieć związek z bugiem na onecie ze pisze " taki email nie istnieje" i zakłada się taki sam nowy

Z góry dzięki ;) bd lajki za odp

Opublikowano

Heh, najpierw opisz dokładniej bo szczerze ale to jest bełkot.

Gm nie ma co pisać oni mają to w nosie co robisz z kontem.

Ja bym poszedł jakbym wiedział na 100% że konto skradzione na policje.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Jeżeli konta zostały skradzione wraz z e-mailem, to złodziej dopuścił się czynu karalnego tj. włamał się na Twoją prywatną pocztę.

Fakt możesz zgłosić na policje, za włam na e-maila o ile się nie myle grozi do dwóch lat pozbawienia wolności. Właściciel strony na której znajduje się twoja poczta wyda policji wykaz IP z których logowano się na Twoje konto pocztowe i namierzy sprawce. Jeżeli ktoś okradł Cię w szkole, to dostaniesz zawiadomienie iż sprawa została umorzona, bo w salach komputerowych nie ma kamer i nie można ustalić sprawcy ;)

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...