Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana - Pytania

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie -- Marihuana --

1. Mam 15 lat... Czy uzależnię się od marihuana po jednym skręcie,paru buchach.

2. Jaka jest waza,jak się czuje,wady,plusy.

Regulamin autora -

Jeśli będziesz pisał ze jestem głupi ze chce zapalić, czy coś w tym stylu -- Zgłaszam = Warn - Chce z ciekawości się dowiedzieć

Jeśli będziesz się mnie o co kolwiek czepiać -- Zgłaszam = Warn - Chce z ciekawości się dowiedzieć

Dzięki. :)

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

..... Po co Ci to ? Jak raz wezmiesz, będziesz chcieć kolejny raz i się tak uzależnisz..

Nie radzę tego próbować, ale jeżeli chcesz zaszpanować przed kolegami to proszę bardzzo ; )

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

..... Po co Ci to ? Jak raz wezmiesz, będziesz chcieć kolejny raz i się tak uzależnisz..

Nie radzę tego próbować, ale jeżeli chcesz zaszpanować przed kolegami to proszę bardzzo ; )

Pozdrawiam ;)

Weź kurwa nie pisz, jak nigdy nie paliłeś + nie masz o tym żadnego pojęcia.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Po jednym skręcie się nie uzależnisz .

Ale skoro już Cię do tego ciągnie, to nie wiadomo jak będzie później ;d

Fazy są niezłe ;d Ale może się różnie skończyć :3

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Nie paliłem, bo nie jestem idiotą.. Kasy na to wydam, spale, faza jest i tyle. Wole sobie coś innego na to miejsce niż się tym truć.

I nie pisz tak do mnie bo nie jestem Twoim kolegą. KPW ?

Opublikowano

Nie paliłem, bo nie jestem idiotą.. Kasy na to wydam, spale, faza jest i tyle. Wole sobie coś innego na to miejsce niż się tym truć.

I nie pisz tak do mnie bo nie jestem Twoim kolegą. KPW ?

Obraziłeś mnie, nazwałeś mnie idiotą, wiesz, że za to jest ban?

No tak, lepiej kupić 0,7, najebać się i spać w rowie, fun jak chuj.

Będę do ciebie pisać, jak tylko mi się będzie podobać, jesteś tutaj nikim.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Przeraźiła mnie Twoja historia :D

A Ty tutaj jesteś kimś ? Chłopie masz 14 postów, pierwszy raz Cie widze na forum i Ty niby jesteś kimś ?

Ogarnij dupe i pomyśl co piszesz. Jeżeli wgl myślisz ; )

3maj się ciepło :D

Opublikowano

A Ty tutaj jesteś kimś ? Chłopie masz 14 postów, pierwszy raz Cie widze na forum i Ty niby jesteś kimś ?

No jakby nie patrzeć, to jestem tu "kimś" http://www.mpcforum.pl/user/4-mateq/

@down

Zapytałeś czy jestem tutaj kimś, no to dostałeś odpowiedź.

Km5iG.png

Opublikowano

Powiedz mi , co mnie obchodzi Twoje konto ?

Już więcej nic nie pisze bo warna nie chce dostać.

Pozdrawiam ;]

Co do tematu. Dlaczego masz w profilu napisane 30 lat skoro masz 15 ?-.-

Opublikowano
1. Mam 15 lat... Czy uzależnię się od marihuana po jednym skręcie,paru buchach. Nie

2. Jaka jest waza,jak się czuje,wady,plusy. Niezłe odpały, jedyną z wad jest "pociśnięte gastro", cukier spada i musisz sobie skminić coś do jedzenia bo strasznie się chce :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Rozumiem że współczesna młodzież chce się popisać przed znajomymi (Zawsze tak było i będzie), co nie zmienia fakt że Marihuana może uzależnić(Zresztą jak wszytko na tym świecie). Chcesz się zabawić to zrób to, ale poczekaj trochę za nim na prawdę zmądrzejesz :)

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Jak jesteś zjebanym gimbem który nie ma co z hajsem robić to pal. Jak chcesz strzelać z ucha i donosić na tym forum to też donoś.

Widze mateq sie tutaj udziela z tym końskim ryjem co ma na avku - dla mnie i dla innych jesteś tutaj 0 - nie wyrozniaj sie ponad innymi bo i tak ci to nic nie da. KAŻDY TUTAJ JEST RÓWNY nie ważne czy to adm czy moja babcia.

Poproszę o %

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

To wlaśnie wy jesteście kurwa debilami. Wy od razu stawiacie na jedno- jak ktoś pali to od razu dla szpanu bo przecież inaczej nie może być. Ja np palę bo mnie to rozluźnia i czuje się zajebiście,poza tym zielone jest zdrowsze niż alkohol. A teraz hejty do roboty!

11hbhnt.png

Opublikowano

Moim zdanie za pierwszym razem nic nie będzie ale po 5-10 już ci się będzie chciało więcej i więcej a wady ma złe:

1.Psujesz płuca totalnie potem problemy.

2.Uzależnienie.

3.Rak Płuc.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

1.Psujesz płuca totalnie potem problemy.

3.Rak Płuc.

No chyba nie ; ) "Zgodnie z najnowszymi badaniami palona marihuana, nie zwiększa ryzyka na rozwój raka płuc, nawet u częstych użytkowników." A co do płuc to znam ludzi którzy palą kilkanaście lat oprócz papierosów i nie mają żadnych problemów z płucami

11hbhnt.png

Opublikowano

To wlaśnie wy jesteście kurwa debilami. Wy od razu stawiacie na jedno- jak ktoś pali to od razu dla szpanu bo przecież inaczej nie może być. Ja np palę bo mnie to rozluźnia i czuje się zajebiście,poza tym zielone jest zdrowsze niż alkohol. A teraz hejty do roboty!

Jak ktoś jara i siedzi cicho nie sra tym na prawo i lewo - DOBRA jego sprawa

Ale jak ktoś się zjebanie pyta na forum czy to jest zajebiste lub szpanuje tym tutaj na prawo i lewo to trzeba takie kurwy tępić. Tutaj są młodsi użytkownicy i jak wejda w taki temat "czy palenie jest fajne, co daje" i wszyscy beda pisać ze o jakie to zajebiste i w ogole to potem taki 12 letni szczyl już z blantem bedzie biegać. Tego chcecie?

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Kaaners14 to jebany w dupe debil.

2. Jaka jest waza,jak się czuje,wady,plusy.

o taka

waza_c1_d.jpg

sądzę, że waza czuje się dobrze, minusów raczej nie ma. Plusów też, może tylko ładnie wygląda.

Opublikowano

po 1 Maryjane znaczy sie Marihuanana nie uzaleznia ! ja pale czasami i nie ciągnie mnie bardzo do kupowania trawki a jakie sa plusy hehe zapal jednego i będziesz miał gastro znaczy sie ze będziesz bardzo głodny i będziesz jadł ile mozesz :D :D + kochasz basy i to bardzo fajnie sie słucha zjaranemu muzki wszystko lepiej sie słyszy i wogule doużo do opowiadania

Edit : ahaaa i zapomniałem dopisać :D Nie Namawiam lecz powtarzam w kółko! Pal ziółko Pal ziółko :D :D

Opublikowano

WYPIERDALAJ KURWO

MATEKU 4EVER

1336496382-U173186.png

ZROBIŁ HENIEK

Opublikowano

Zielsko jest zajebiste, zawsze było i będzie dla mnie lepsze od wudki.

Jedyny minus to straszne wysuszenie śluzówki(po TayFunie), czasem wymioty(min 5g) a tak to gitara, czasem niepokój i lęk ale tak to ogólem spokój. Działa dwujako jeśli masz problemy ze stanem napięcia nerwowego.

@edit, uzależnienie zależy, zależało i będzie zależeć od ciebie. To twoja bajka czy poddasz się czemuś czy będzie to zabawka gdzie tylko raz na jakiś czas sobie zapalisz.

Co do pojebanych odp typu:

1.Tak uzależnisz się.

2.Każdy ma inaczej.

szok, gdzie ja jestem. Zmieniam forum.

Wracam do życia a nie do przeszłości.

Opublikowano

Czystą marihuaną się nie uzależnisz. To wina dilerów dodają tam nikotynę i inne środki uzależniające. Polecam Ci sadzić samemu.I palić z kimś np. kolegą bo sam głupoty będziesz robił.

Plusy:

+ Niezła faza jest po zielsku.

Minusy:

- Jak kupujesz od dilera to się uzależnisz.

- Jak jesteś sam to np. jak otworzysz okno to widzisz schody. I ''schodzisz'' po nich i budzisz się w szpitalu.

Podsumowanie

• Trawkę sadź samemu tylko pamiętaj że to nielegalne ;p
  • Pal z kimś.
  • Nie kupuj od dilera.
  • Uważaj co robisz.

UWAGA! POD ŻADNYM POZOREM NIE PROWOKUJĘ CIĘ DO PALENIA! TYLKO WSPOMINAM ŻE NIE WARTO KUPOWAĆ U DILERA.

Opublikowano
- Jak jesteś sam to np. jak otworzysz okno to widzisz schody. I ''schodzisz'' po nich i budzisz się w szpitalu.

stary, niezłego squna chemicznego musiałeś mieć.

Wracam do życia a nie do przeszłości.

Opublikowano

@UP Ja mam zaufanego dilera sprzedaje mi tylko dobry towar. A nie jakieś chemiczne gówno po prostu mocny towar.

understand?

I to nie mi się wydarzyło tylko mojemu koledze z za granicy z Holandii :O A ja mam mocny łeb :P

@ Topic i uważaj jeszcze bo możesz kupić ołów xD

Opublikowano

IcemaN

No chyba nie ; ) "Zgodnie z najnowszymi badaniami palona marihuana, nie zwiększa ryzyka na rozwój raka płuc, nawet u częstych użytkowników." A co do płuc to znam ludzi którzy palą kilkanaście lat oprócz papierosów i nie mają żadnych problemów z płucami

Ta i potem żyją krócej bo na starość coraz będzie dusznej im przez płuca ..

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...