Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Optymalizacja Laptopa ^^

patrykus98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heya! Gdy gram w Saints row the third, gra dziala normalnie, ale postacie bardzo wolno chodza. Sprzet jaki posiadam : Winda Vista 32 bity ^^ ( tak wiem)

Procek (z CPU-Z) Intel Mobile Core 2 Duo T5800 2,00GHz Cores 2

Ram DDR2 Channels Dual Size 4096MBytes Dram Frequency 399,0 MGz

Grafika NVIDIA GeForce 9300M GS Clocks Core 580 MHz Shaders 1450MHz Memory 702MHZ Size 256Mbytes.

Rowa odpalam przez gameBostera, przez co zamyka mi wszystkie niepotrzebne programy, Dodam ze Minecraft dziala na max, detalach i ma 100-150Fps.

Ew. Dal by ktos linka do windowsa xp 64bity ^^

laptop to Fujitsu Computer Simens Amilo Pi 3540

Opublikowano
^^ Super, Wiesz jak zrobic optymalizacji. Dodam ze Moja Winda wykrywa tylko 3Gb ramu :( A dla tego ze robie zbyt czesto frmaty (laptop dzielony z tata) to krzyczy^^
Opublikowano

Niby jak mam zmienic rodzielke jak grafika auto mi zmienie na 1280x800 , Rodzielka w dol na maxa ^^, problemu z fps nie ma ani ze scinkami tylko postacie chodza wolno

Opublikowano

to sobie ustaw w sterownikach profil do gry i odpowiednią rozdzielczość w jakiej ma działać gra , zresztą gra nie ustawia auto tylko gracz w niej ustawia rozdzielczość w jakiej będzie grał

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...