Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy jest jakiś działający drop hack

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czy jest jakis dzialajacy dh? jesli tak prosze podac linki ( ze skanem) i powiedziec jak robic zeby dzialal bo slyszalem ze trzeba byc w pt czy cos w tym stylu.Daje like

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak drop hacki /a jak ktoś je umieści to są fake (keylogery) pozdrawiam

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

@UP

Nie ma ?? a to ciekawe bo jest działa i to nie jest fake ani keylogger, taka wspaniała opcja jest w KamerModzie.

wystarczy mieć nowego moda 2 postacie założyć PT założycielem lognac a na postaci która chcesz kraść dropa zaznaczyć opcje "DropHack(m)" na "ON" i tyle.

Teraz po kolei i dokładnie.

1. ściągasz instalujesz moda ( www.metin2mod.tk )

2. zakładasz 2 postacie na emailu innym niż ten na którym masz główne konta

3. logujesz się nowymi postaciami do gry ( przez KMRmoda)

4. postacią "A" zapraszasz do grupy ( PT ) postać "B", przyjmujesz zaproszenie

5. wyłączasz z gry postać "A"

6. na postaci "B" dalej pozostajesz w PT klikasz "F6" zaznaczasz opcje "DropHack(m)" na "ON"

7. idziesz kraść dropa, tylko jest jeden problem aby zabrać czyjegoś dropa musisz najechać na niego kursorem myszki inaczej nie podniesie

Jakieś jeszcze pytania lub wątpliwości, proszę pisać a postaram się wyjaśnić. Licze na Like'a

Pozdro Tape

@EDIT

I pamiętaj o zablokowaniu HS'a ;)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

tylko w modzie masz dh jak kolega wyżej napisał jak chcesz mój kolega może ci zrobić ze bez pt zabiera ale to potrwa kilka dni

// Nie pisz tak bezsensownie, wielka czcionka itp.

Homelo ;)

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

DH działa na mniejszości słabszych privów, na PLu działa jedynie w pt (lub jezeli osoba nie podniosła jeszcze dropa), a nie ma napisanego na itemie nicku do którego należy owy itemek .

Opublikowano

@UP

Nie ma ?? a to ciekawe bo jest działa i to nie jest fake ani keylogger, taka wspaniała opcja jest w KamerModzie.

wystarczy mieć nowego moda 2 postacie założyć PT założycielem lognac a na postaci która chcesz kraść dropa zaznaczyć opcje "DropHack(m)" na "ON" i tyle.

Teraz po kolei i dokładnie.

1. ściągasz instalujesz moda ( www.metin2mod.tk )

2. zakładasz 2 postacie na emailu innym niż ten na którym masz główne konta

3. logujesz się nowymi postaciami do gry ( przez KMRmoda)

4. postacią "A" zapraszasz do grupy ( PT ) postać "B", przyjmujesz zaproszenie

5. wyłączasz z gry postać "A"

6. na postaci "B" dalej pozostajesz w PT klikasz "F6" zaznaczasz opcje "DropHack(m)" na "ON"

7. idziesz kraść dropa, tylko jest jeden problem aby zabrać czyjegoś dropa musisz najechać na niego kursorem myszki inaczej nie podniesie

Jakieś jeszcze pytania lub wątpliwości, proszę pisać a postaram się wyjaśnić. Licze na Like'a

Pozdro Tape

@EDIT

I pamiętaj o zablokowaniu HS'a ;)

Ja mam inny sposób:

Robie 2 kopie metka i pierwszą(A) patchuję a do drugiej(B)(niepatchuję) wgrywam najnowszego KMRmoda.

Z kopii A kopiuję plik: metin2client.bin do kopii B, podmieniam i uruchamiam przez moda. Następnie robię jak kolega w tym cytacie i pobieram:

http://www.mpcforum.pl/topic/600918-dlpickup-range-by-erpel/

Urucamiam Range PickUp'a ustawiam na maxa

Mam już DH na odległość :) pozdrawiam

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

@UP

i kradnie ci sam czy musisz podnosic myszka ? bo to dosc wazne i ulatwiloby "zarabianie" ;)

@ Edit

Sprawdzone dziala, po zrobieniu tak jak kolega wyzej napisal mamy DropHacka na odleglosc ;)

Lap like'a

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

• 2 miesiące temu...
  • 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...