Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Global] Metin2 HackShield Bypass v1.6 FINAL

groky02

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do czystego metka, wrzucilem hs bypass 1.6, było napisane że wszystko zablokowane. Odpalam gre bez żadych cheatów przez obejście, potem zamykam. Utworzył sie HsUserUtil.log i ważył już 1kb, tak powinno być? Dlaczego program nie usuwa errorlog.exe, czemu syserr.txt nie jest tylko do odczytu. Ja jak blokowalem sam hs to wszystko to robilem i bana nie dostalem.

Opublikowano

HsUserUtil.log ma sie tworzyc, ale bypass i tak wylacza calkowicie hsa wiec ten log i tak i tak sie nie wysle.

Jak bypass zadzialal poprawnie to w folderze hshield powinien byc tylko plik ehsvc.dll.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tak samo jak up, mam problem z obejściem. Pojawia mi sie wiersz polecenia, ale nic więcej się nie dzieje... To, że mam viste coś zmienia?

ZBIERAM +.

Pozdrawiam wszystkich z s7

Jestem, żeby pomagać. Pomagam, żeby być.

Opublikowano

Czy po 14.06 działa ten bypass ?

visualcsharp_2.png

Mały test na gimnazjalistę: 

public static void testnagimbusa()
{
	Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: ");
	string youtuber = Console.Read();
	if (youtuber = "gimper")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem");
	}
	else if (youtuber = "rojo")
	{
	}
	else if (youtuber = "isamu")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia");
	}
	else if (youtuber = "nitrozyniak")
	{	
	}
	else
	{	
		Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat");
	}
}

Opublikowano

Eh. a chciałem od nowa na PL dziś na cheat'ach pograć ; (..

Liczę, tak jak większość na Twoją pomoc ; )

Opublikowano

Narazie nie ma poprawnie dzialajacego bypassa, musicie troche poczekac bo narazie jeszcze sam nie jestem w stanie w pelni obejsc HSa. Mod kicka bo pewnie tez zostal wykryty, albo nie macie najnowszej wersji.

Misiekantos253

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam a ja mam problem z blokada. Wrzucam ja do folderu z metinem i probuje uruchodzmic to niby sie laduje ale okno blokady sie nie wyswietla a w procesach pokazuje ze dziala. Co mam zrobic zeby to dzialalo a i uruchamialem jzu tez przez administaratora

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam a ja mam problem z blokada. Wrzucam ja do folderu z metinem i probuje uruchodzmic to niby sie laduje ale okno blokady sie nie wyswietla a w procesach pokazuje ze dziala. Co mam zrobic zeby to dzialalo a i uruchamialem jzu tez przez administaratora 

Ta blokada HS nie działa na najnowszej aktualizacji czyli na HS Pro.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Jak odpalić gre po instalacji tego bypassa ?? wyskakuje błąd jak wyżej. Prosze o nie udzielanie odpowiedzi typu "czytaj posty innych" bo nie znalazłem nic na ten temat

Opublikowano

Czytaj posty innych...

Przeczytałem Wszystko I Tak Sie Nie Dowiedziałem. Pomorze Ktoś ?? Działa Komuś Kamer ??

Opublikowano

Pisalem przeciez ze bypass aktualnie nie bedzie dzialac. Jak bede mial jakies informacje to dam znac.

Czekamy z niecierpliwością. Moim zdaniem twoje obejście jest najlepsze.

Opublikowano

Instaluje w folderze z metinem 2.Odpalam i się updatuje.Odpalam przez Uruchamiator z MPC metin2client.bin i wyskakuje błąd Hack_shield update error ok.

Moje pytanie jest co zrobić żeby naprawdę ten Bypass działał a z tego co widzę sam w sobie nie działa trzeba czegoś jeszcze więc ewentualnie proszę o wytłumaczenie.

Opublikowano

Przeczytaj posty wyzej.

Narazie nie robie nic co do obejscia, bo nie jest mi to aktualnie potrzebne, wole zrobic mobberhacka w pythonie ktory jest niewykrywalny i dziala na kazdym metinie.

Misiekantos253

Opublikowano

Nie wszędzie da się wczytać skrypty pythona, są nawet blokady typu python loader.

Ale na większej większości serwerów podziała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...