Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hack CA EU

shadowalker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Może ktoś poratować linkiem do działającego hacka? Win XP 32 bity. Szukałem 4 godziny i nic. Odpowiadając odrazu na wasze pytania: Tak,wiem że gra sie staje nudna z używaniem hacków ale sytuacja finansowa mnie zmusza do niego,jestem bankrutem. Nie o to chodzi żeby ktoś za mnie znalazł tylko mam nadzieje że ktoś wie taki znaleźć,bo ja szukałem. Jest to forum o hackach więc sie pytam ;) . Z góry bardzo dziękuje. Próbowalem odpalić Gordon Sysa najnowsze dwa-nie działają z 32 bitami :( . Próbuje też z ghbsysa ale różne errory mi wyskakują,raz że kilka powodów niedziałania a raz że po prostu Failed coś tam. Więc proszę o pomoc. Na życzenie będą "+" i "-" :D

Opublikowano

A nie wie ktoś jak z [ghbsys.net] ? No bo niby wielu osobom działa,tylko mi głupie errory wyskakują ; / . Głównie zależy mi na tym żeby przez ściany widzieć,telekill i fly [do ft]. Reszta mi sie nie przyda.

Opublikowano

GHB na 64 bity o ile sie nie myle.

Można czekać na aktualizacje hacka od brutalcheatersów

Równie dobrze kupić vipa od gameanarchy

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ehh...a szkoda,bo już zacząłem sie cieszyć,gra sie uruchamia,ludzik biegnie,okienko z menu z hackami jest a tu biore wpisuje hasełko,Login i już koniec zacieszu. A widziałem coś na forum że trzeba powklejać pliki jakieś do folderu Combat Arms...trzeba? I jakie? Bo te co są tam napisane niemam ; /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...