Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]katra graficzna w laptopie

Mega Koksik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W 90% laptopów nie da się wymienić nic, tylko dołożyć ew. ramu. Nawet jeśli by się dało, to by to było nie opłacalne i drogie.

Opublikowano

łatwo czy nie łatwo jest nie opłacalne , zmiana procesora nie podnosi tak wydajności jak przy zmianie w komputerze , dany typ dostosowany jest do konkretnego procesora i jakakolwiek zmiana może spowodować na pewno większe grzanie się laptopa

w tym modelu można zmienić ale jest nieopłacalne, lepiej kupić podobny już z zainstalowaną kartą

szukaj dela ( mi sie nie chce swoją drogą ) z tej serii z 15,6" ekranem ale o rozdzielczości 1920x1080 , powinien już mieć tą grafikę na pokładzie, ale tak ok 400-600zł droższy będzie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale ta karta nie jest zła.Sam ją mam w laptopie tylko że w Toshibie i nie tak źle śmiga.Na tej aukcji jest już widzę że oszukane Napisane że ma 2 GB ,a ma 1 GB ;)

Zobacz Sobie :

nqlx.jpg

Opublikowano

bo ma 1 Gb domyślnie + 1 Gb share z pamięci czyli dla gry 2Gb

nie wiem o co ci chodzi z tą ceną , nikt za tą samą nie sprzedać i sprzętu z lepszą grafiką, trzeba dopłacić za grafike ok 300zł + 100zł dopłata za zmianę grafiki

sam wolał bym i tak dopłacić 500-600zł i dostać prawie taki sam laptop od razu z lepszą grafiką i monitorem Full HD a nie zostać z jakimś miernym ekranikiem 1366 x 768 , to po co ci w ogóle zmiana grafiki jak i tak nie będziesz grał na wyższych rozdzielczościach ??

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...