Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na kupno SM?

viamrimar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio chciałem kupić SM wchodzę w kręcącą monete/ teraz jajo pojawia mi się następujący komunikat:

banjpg_rnahxqa.jpg

Zaglądam na strone a tam to samo. Pisałem już do GM ale odpisali, że się tym nie zajmują. Ma ktoś jakiś pomysł??;D

Czy kupowałem za dużo i dali mi bana ? Można zablokować kogoś kto utrzymuje ten syf?:/

Opublikowano

To raczej nie możliwe. Oni są na tyle pazerni ze by NA PEWNO nie zbanowali. A pomyśl o tych z topki ich jakoś nie zbanowali. Zobacz na innym koncie. A jak bd ok to truj im dupe. Może pomogą.

Ew. mogli coś oni spierdolić, a ty jestes ofiara tego ;x

sygnature.png

Opublikowano

Za smocze monety zakup cie nie zbanowali, musiałeś używać nie legalnego oprogramowania,a jeżeli za sm napisz ticket.

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

Na pewno nie dostałeś bana za to że kupowałeś za dużo "Smoczych Monet", ponieważ oni na tym zarabiają... Jeżeli używałeś AOL'a to zapewne dlatego. Napisz może do supportu ?

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ja tak miałem kiedyś dostałeś bana za ''nielegalne zarabianie SM'' czyli że zmieniałeś IP aby mieć oferty z inych krajów nic ci nie pomoże bo mi nie odbanowali konta.

za duża sygna RMCF

Opublikowano

Może miałeś jakieś powiązania z innym kontem które zostało zbanowane (np. po ip) i dostałeś na to ip bana wraz z tym na to konto, gdzie nie możesz teraz kupować sm, choć dziwna sprawa, bo nie powinni sami sobie zmniejszać zysków .

Opublikowano

To raczej nie możliwe

xD.

Dac komuś bana za kupno Smoczych Monet to nie możliwe

:O.

Oni zarabiają na tym grube euro więc pewnie sciągnełeś jakiegoś hacka czy coś i teraz masz problem

xD.

d2c4e51922321dfb6cfcbfb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...