Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop vs. PC

lordhagen19

Laptop vs. PC  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Laptop vs. PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na czym minecraft będzie lepiej śmigał? Na PC 2GB RAM 1.5 GHz procek czy na laptopie 2GB RAM 2.25 GHz.

Dodam, że na laptopie mam do 10FPS i chcę zmienić na starego PC'ta z dokupioną pamięcią RAM.

Opublikowano

To jeszcze znaczy ile dasz ramu na minecraft :P karta graficzna jest mało ważna, mój kumpel grał na podobnym PC bez karty graficznej i dużych lagów nie miał ;)

Opublikowano

To jeszcze znaczy ile dasz ramu na minecraft :P karta graficzna jest mało ważna, mój kumpel grał na podobnym PC bez karty graficznej i dużych lagów nie miał ;)

Nie zgodzę się z tobą. Ja miałem przy takiej samej ilości RAMu 64 mb grafike to cieło, a przy karcie 1gb płynnie!

Chyba, że chodzi ci i różnice przy dużej ilości ramu karty, tego nie testowałem -.-

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Bez karty graf. nie uruchomisz nawet kompa -.- Podaj pełną specyfikację komputera i laptopa. Ilość RAM, model procesora np. i5 2500K lub taktowanie i ile ma rdzeni, nazwę karty graficznej.

//Edit: Komputer najczęściej będzie lepszy od laptopa - moc obliczeniowa, no chyba że masz stare "wnętrzności" w nim. Jak jeszcze potrzebujesz pomocy to napisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...