Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie bocić aby było dużo Uri i PD ?

LoveBugpoint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po co zakladasz 2 te same tematy?? ogarnij sie troszke;d a najlepiej na x3 bocic na skrzynkach i alienach ja tam bez eventu mam ok 3-4 tysie urki i powazka pd itp gratis;d

Opublikowano

@up

Mod mu podał, że założył 2 tematy i skierował do tego więc sam spadaj -,-

Jak masz < 6lvl to po prostu ładnie idzie ~15k / noc uridium ze skrzynek na x1

Oczywiście możesz założyć niewidkę i lecieć na x-2, x-3, ale tam zazwyczaj i tak cię zestrzelą ( ciekawe jak ;d ). Jak akurat będzie bocić mało ludzi to myślę że ze 20k wyciągniesz.

Nie radzę zabijać stworów, bo z nich się dostaję bardzo mało i nie można używać niewidki :P

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

na początku na x1 boć skrzynki jak trochę botniesz urki to leonek wyposażenie lepsze i na x3 x4 na alieny idzie urka pd poważka i kredy i ładnie idzie leonkiem szybko lev na dronach sprzedasz i możesz tez boxy i alieny a i zmieniaj mape co 1 h

Opublikowano

na początku na x1 boć skrzynki jak trochę botniesz urki to leonek wyposażenie lepsze i na x3 x4 na alieny idzie urka pd poważka i kredy i ładnie idzie leonkiem szybko lev na dronach sprzedasz i możesz tez boxy i alieny a i zmieniaj mape co 1 h

Patrz czasem na daty tematów.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...