Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdybyś użył opcji szukaj, dowiedział byś się ze nikt tu jeszcze niczego oprócz .bat'a(do odpalania dwóch flajów) do flyffa nie dostał...

Opublikowano

odpalenie 2 flyff-ów to stara bajka.

czasem jak kupuje się ze strony różne itemy za real kasę może się zdarzyć bug i dostaniesz ten item razy 2. (ja tak miałem)

kuzyn miał hakcka dla psycha na crucio -> na hita brał clock worksa, ale nie pamiętam jak ten hack się nazywał :( bo już w tą grę nie gram.

o ile mi wiadomo nie można zrobić tego o czym chcesz wiedzieć. - Topic

Ale ludzie robią tak (nie wiem jak) ale w każdym bądź razie wystawiają niby G.bowa a jak kupisz dostajesz łuk na 15lvl. i tracisz paręnaście lub dziesiąt milionów... też istnieje taki hack.

to tyle aby urozmaicić waszą wiedzę na temat hacków z jakimi jak się spotkałem w tej grze.

Pewnie już są jakieś inne bo arene flyffa opuściłem 2 lata temu.

pozdrawiam Paku

"Don't judge me if you don't know me"2Pac
Opublikowano

daje nowy post aby to ludzie zobaczyli.

widzę małe zainteresowanie tematem ale znalazłem bota w necie. coś jak w tibi zbiera itemy sam się leczy expi i alarmuje gdy wchodzi GM.

nie wiem czy go wstawić na forum bo i tak tu do tego działu nikt nie zagląda. osoby zainteresowane nim proszę pisać PW wtedy (jak bedzie ich parę) opublikuje go tutaj. :)

pozdrawiam Paku

"Don't judge me if you don't know me"2Pac
Opublikowano
daje nowy post aby to ludzie zobaczyli.

widzę małe zainteresowanie tematem ale znalazłem bota w necie. coś jak w tibi zbiera itemy sam się leczy expi i alarmuje gdy wchodzi GM.

nie wiem czy go wstawić na forum bo i tak tu do tego działu nikt nie zagląda. osoby zainteresowane nim proszę pisać PW wtedy (jak bedzie ich parę) opublikuje go tutaj. :)

pozdrawiam Paku

Jakoś Ci nie wierzę <3 ale wrzucić możesz, wiarygodny skan również.

Budowniczy
Opublikowano

ja tez poproszę bo tez nie wierzę :]

"Jeżeli czegoś nie ma w Google znaczy że nie istnieje"

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...