Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexalia [PL] [Dedyk] - BETA

Hexalia

Start serwera  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie dzi? start bez wzgl?du na padaj?ce logowanie?

• Tak, chce dzi? bez wzgl?du na padaj?ce logowanie.
      10
    • Nie, chce jutro start z naprawionym logowaniem.
      21

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie pytanie... czy już jest serwer włączony bo ludzie sa online, i czy jest mozliwa rejestracja .

Nie, nie jest ON-line.

Aczkolwiek prawdopodobnie niedługo ON, bo GA na TS'a3 wbił.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Spróbuj

http://linkvalidator.net/warn.php?p=aHR0cDovL3d3dy5ub3ByZW1pdW0ucGwvc3RhbmRhcmQvMTA0MjQyNC8wZDUzYjA4YTE4MGZkMGFiNTQzNTFkZmZhNzNlNjhhZThjMWYxZmQ4L0tsaWVudF9IZXhhbGlhLnJhcg==

http://linkvalidator.net/warn.php?p=aHR0cDovL3d3dy5ub3ByZW1pdW0ucGwvc3RhbmRhcmQvMTA0MjQyNC8wZDUzYjA4YTE4MGZkMGFiNTQzNTFkZmZhNzNlNjhhZThjMWYxZmQ4L0tsaWVudF9IZXhhbGlhLnJhcg==

Opublikowano

serwer on?

Tak, ON-line server.

Tak więc zapraszam do gry.

To oficjalny, nie beta.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Może byście dali dobry plik config bo nie można zmienić rozmiaru okienka a jak odpalam to na lapku mam prawie cały ekran metka i troche pulpitu,że nawet postaci nie moge wybrać^^

super001.png
Opublikowano

Serwer online do 22 beta po 22 officjal ; )

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Może byście dali dobry plik config bo nie można zmienić rozmiaru okienka a jak odpalam to na lapku mam prawie cały ekran metka i troche pulpitu,że nawet postaci nie moge wybrać^^

Też tak mam, przeszkadza mi również to.

Niestety, może to zmienią.

Okaże się.

egrq.png

Opublikowano

Żeby Ci działało w okienku to po wlaczeniu patchera nacisnij przycisk Config w prawym MPCym rogu i ZAZNACZ Tryb Pełnoekranowy i bedzie w oknie:)

Opublikowano

Żeby Ci działało w okienku to po wlaczeniu patchera nacisnij przycisk Config w prawym MPCym rogu i ZAZNACZ Tryb Pełnoekranowy i bedzie w oknie:)

Dziękuję, bardzo mi pomogłeś.

Jestem Ci wdzięczna.

egrq.png

Opublikowano

Najbardziej mnie cieszy, że to już oficjalny, a nie beta.

Także polecam tutaj zagrać. Miło się gra, nikt nie wyzywa. : )

egrq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...