Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Pliki serverowe by RexioMan 1.2.5

Czy podobają Ci się moje pliki?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobaj? Ci si? moje pliki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa mi CraftBook^^ Robię sobie bramę ładnie pięknie daje tabliczkę z [Gate] klikam i nic się nie dzieje... Tylko wyświetla się wiadomość EssentialsProtect.

Opublikowano

być może zrobiłeś coś źle

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

otwórz plik "Start Servera 64 bit 1GB RAM" lub 32 bity notatnikiem i znajdź słowo "java" i zmień je na "javaw", jeśli nie rozumiesz lub nie pomogło napisz na GG: 9336866

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Twój skype w 'GWARANCJA' nie jet poprawny, przynajmniej Cię nie wyszukuje. Możesz mnie dodać? xkonradx132 Mam sprawkę, heh.

Opublikowano

ButtonWarp – pozwala teleportować się za pomocą guzika, wpierw idziemy w

miejsce które guzik ma nas teleportować następnie wpisujemy

/bw make nazwa warpu , następnie idziemy to naszego guzika, najeżdżamy na

guzik kursorem myszki i wpisuje /bw link nazwa warpu

2cf6pe0.jpg

Opublikowano

!!!UWAGA!!!

Niedługo wyjdzie oficjalna wersja plików 1.0, pliki będą w oddzielnie założono nowym temacie ( link zostanie podany ),a narazię wstrzymać się z pobieraniem obecnych plików ponieważ po testach i dokładnym przyjrzeniu się pliką zauważyłem błędy. Czekajcie aż nie pojawi się link do nowych plików!

2cf6pe0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...