Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Free VPS

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie, czekam już chyba 4-5 godzinę i nie dostaję e-maila że otrzymałem 1 free node, co zrobić??? Może ma ktoś trochę czasu aby założyć dla mnie taki serwer?

Oczywiście chodzi mi o "cloudee.eu"

Opublikowano

@UP Nie chodzi mi o żadne passy, przeczytałeś dokładnie?

"

czekam już chyba 4-5 godzinę i nie dostaję e-maila że otrzymałem 1 free node" Chodzi mi oto że nie dostaję tego darmowego czegoś

^^

Opublikowano

@UP Nie chodzi mi o żadne passy, przeczytałeś dokładnie?

"

czekam już chyba 4-5 godzinę i nie dostaję e-maila że otrzymałem 1 free node" Chodzi mi oto że nie dostaję tego darmowego czegoś

^^

a sorki e-mail mi przyszedł ostatnio po 6 godzinach ze otrzymam free serwer jak prosiłem kogoś o założenie

Opublikowano

@UP Właśnie mam na o2 założone, każdemu od razu przychodzi, a mnie nie :( Dlatego nie wiem czy ja coś źle robię czy co. Robię według tutoriala i tego co mi marihuana powiedział przez GG i nie przychodzi.

Opublikowano

O to rozwiązanie :

Nie widzisz ty tego bo masz dużo wiadomości więc MUsisz zrobić tak: WPISZ W szukaj na o2 cloudee i tam będziesz miał na 100%.

POMOGŁEM? :D DAJ LAJKA lub pare.

Opublikowano

@UPx2 Poczta jest czyściutka, więc nie spamuj.

@UP Nie próbowałem, mogłabyś(mógłbyś) napisać mi na PW w punktach co trzeba zrobić? Bo chyba ja coś źle robię

Opublikowano

A co dużo opisywać? Załóż pocztę na Gmail.com i potem się zarejestruj na cloudee ;) maile przychodzą po 1-2min

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...