Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

El Piloto.

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mogę się dowiedzieć za co ten paj*c dostał range " Game Master ", przecież każdy zgodzi się ze mną że każdy jego temat to są farmazony i niezły fake ...

Dowodów nie będę wstawiał bo każdy wie jakie debilne tematy pisze, można dowiedzieć się czy jest możliwość usunięcia mu tej rangi ?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Z tym się zgodzę, dlatego że on cały czas zakłada jakieś bezsensowne tematy, pisze jakieś bullshity.

Za co on ma tą range ?

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

ojapierdole... Wygrałem konkurs w dziale cs za paczkę amxx... i co? zazdrość.. I po drugie nie game master tylko gold member. Zapraszam do tematu "rangi na forum".

Rangę wygrałem uczciwie :).

graphic.png

Opublikowano

Cieszymy się że rangę wygrałeś uczciwie ale nie o tym temat, o tym że piszesz jakieś bezsensowne tematy... całą mase...

Opublikowano

ojapierdole... Wygrałem konkurs w dziale cs za paczkę amxx... i co? zazdrość.. I po drugie nie game master tylko gold member. Zapraszam do tematu "rangi na forum".

Rangę wygrałem uczciwie :).

Ludzi nie zżera zazdrość, tylko ciekawość, jak ktoś z taką rangą może spamować debilnymi tematami z jeszcze debilniejszymi bajeczkami...

7m9a.png

Opublikowano

@music world.

hyhy. Przynajmniej 1 ( teraz 2 ) mówią coś normalnego... To, że piszę bezsensowne ( dla 80% gimbusów ) tematy to moja sprawa. To co z tego ... W tematach (90%) jest (80%) prawdy. Ja tylko je trochę "upiększam". To, że nie rozumiesz co jest naprawdę w nich zawarte to nie moja wina.

graphic.png

Opublikowano

@music world.

hyhy. Przynajmniej 1 ( teraz 2 ) mówią coś normalnego... To, że piszę bezsensowne ( dla 80% gimbusów ) tematy to moja sprawa. To co z tego ... W tematach (90%) jest (80%) prawdy. Ja tylko je trochę "upiększam". To, że nie rozumiesz co jest naprawdę w nich zawarte to nie moja wina.

W tych 80% " gimbusów " jesteś ty, i to właśnie wszystkich zadziwia, że gość ma rangę a zachowuje się jak 11-letni człowiek.

Opublikowano

@up

O mój Boże. Range dostał uczciwie. I co jeśli ma gold membera to ma zmienić swoje zachowanie ? Ma dorośleć i zmienić swój styl życia tylko o jakiś nic nie znaczący kolor ? Jest po prostu sobą i nic Ci do tego.

Jeśli byłby to jakiś GM to może powinien się inaczej zachowywać, ale gold ?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jest tu od nie dawna i już takie osiągnięcia ma , brawo El Pilito ale koledzy wyżej mają rację . Piszesz głupoty w działach , pamiętam jak miałeś jeszcze sygne Altaira to wtedy miałeś 100 postów i myślałem co on wypisuje a tera proszę bardzo Gold Member . Ale te tematy to na prawdę bez sensu piszesz , napisałeś że dla gimbusów ale przecież dla siebie możesz w notatniku pisać a nie zaśmiecać forum .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Pisze że dla 80 % gimbusów... sam nie wie że do nich należy pisząc takie tematy,

eMode, jestem człowiekiem i taka moja natura doczepić się do gościa który ma rangę a zachowuje się jak mało kto .;]

Opublikowano

Pisze że dla 80 % gimbusów... sam nie wie że do nich należy pisząc takie tematy,

eMode, jestem człowiekiem i taka moja natura doczepić się do gościa który ma rangę a zachowuje się jak mało kto .;]

Ale Gold Member to taki sam użytkownik jak ja czy Ty. Po prostu wygrał konkurs i dostał gold membera. Już pisałem, nie jest to nikt ważny.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Gold Member :

<strong class="bbc">Uprawnienia:</strong><br>

Brak Reklam<br>

Jednorazowa zmiana nicku<br>

Limit upload 250mb<br>

Edycja nazwy swojego tematu<br>

Możliwość omijania kontroli antyfloodowej<br>

Większa skrzynka na wiadomości<br>

Otwiera/ Zamyka własne tematy

Wyróżnia się, prawda?

Taka już natura człowieka że gdy widzi kogoś z rangą wyróżniającą a zachowującą się jak najgorszy gimbus to raczej dziwne...

Opublikowano

Kolejny " pro elo elo " który nie rozumie że dyskusja jest o jego zachowaniu a nie o tym że wygrał uczciwie rangę, to już każdy wie -_-

Jak wgl. można mieć taki tryb... disel normalnie.

Opublikowano

Dobra kończę tutaj pisać, widzę że znaleźli się obrońcy tego upośl*dz***** dziec***, zaraz będzie pisał kolejne bullshit'y o smokach i będziecie go besztać -_-...

Opublikowano

Ta ranga nie zobowiązuje do żadnych zachowań, dostał ją w konkursie i nie oznacza to, że wyróźnia się kulturą, intelektem itp...

DOWN

neil-degrasse-tyson-badass-video-240x180.jpg

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Co do rangi to powiem to co @up

@El Piloto

jest to dla ciebie jest normalny, mający budzić śmiech temat to udaj się się psychologa

http://www.mpcforum....aniem-w-szkole/

Koleś, on może pisać co chce, zabronisz mu tego?

matqowi odebrali range gold member za "złe zachowanie", że "nie dawał przykładu innym"

a jemu nie odbiorą za bycie debilem. Też świeci przykładem. (nie mam nic do matqa, jest spoko ;d)

Opublikowano

Range mam gdzieś, ale jak dla mnie to przez takich ludzi jak El Piloto, w pogaduszkach powinno się postów nie naliczać takie moje skromne zdanie, ponieważ nic innego nie robi jak bezsensowne tematy, pozbawione realizmu, a za to stworzone z pełną wyobraznią. Co dzień jakiś beznadziejny temat..

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...