Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z prześladowaniem w szkole.

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kolegę co ma na imię Maciek. Przyszedł się do mnie wyżalić, bo prześladują go w szkole następująco:

-wyzywają:

• AMD Maciej Athlon X2 955 BE
  • ATI Maciej HD 6970
  • Intel Maciej Core 2 duo e5500
  • Intel Maciej graphics
  • Maciej GeForce GTX590
  • Intel Maciej I7 2600k
  • Ati Maciej x1800 series

-oraz:

• MaciejXmetin
  • MaciejCore
  • Dwurdzeniowy Maciej
  • Czterordzeniowy Maciej
  • Jednordzeniowy Maciej
  • Maciej Buldożer

Jak zaprzestać prześladowania? kolega jest już jak worek z kartoflami. W sensie psychicznie jest słaby xD.

graphic.png

Opublikowano

Nie próbowałeś powiadamiać wychowawcy? On powinien coś z tym zrobić.

Btw. niektórych gorzej przezywają, a on płacze o takie coś?...

1280314365-U1.png

Opublikowano

Nie tym razem to nie bullshit. Wkurwiają tak 4 osoby w szkole. Złożyło się 16 osób i na każdego gadają tak jak podałem, lub inaczej. ( nie każdy jest mocny psychicznie )

graphic.png

Opublikowano

Jeśli to prawda, to on naprawdę jest cienki psychicznie... My z kolegami na przerwach się wyzywamy od ch* itp. a trzymamy się razem. Niech on też ich wyzywa? Wychowawca? hmmm lepiej nie? oczywiście to zależy jaki on jest i jacy są ci koledzy.

Najlepiej mieć wyj3ban3.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

@topek

Na jego miejscu ja bym się nie dał wpierdol im spuścić i się nauczą ;)

Jak byłem pierwszy rok w szkole (w Anglii) to 3 Angoli też mnie wyzywało przez jakiś tydzień i pewnego razu po szkolę szedłem sam i ich było trzech, 2 białasów i 1 czarny, jeden z tych białasów mnie rzucił jebaną gumką recepturką i coś pierdolili to się wkurzyłem i ten co mnie rzucił gumką zajebałem mu 2-ie bomby w nochala i się zalał juchą a tamci uciekli i w na drugi dzień w szkolę miałem przejebane od Nauczycieli ;/ ale jakoś wybrnąłem z tego ;D i mam spokój do dziś ( wtedy to jak ich najebałem to w sql byłem tak popularny jak zawodnicy Rugby) :D

KOCHAM JOINTY PALĘ TERAZ JEDNEGO ! <3

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano
Czemu na tym forum osoby, które mają jakąś range niż zwykły użytkownik piszą największe pierdoły?

Chciałbym zapytać dokładnie o to samo ...

Głupi temat za głupszym nie rozumiem chce ci się takie pierdoli pisać a może chcesz dostać rangę MPC Pierdoły team ?!

Ale piszesz farmazony, cały czas spamujesz bezsensownie, może cię to bawi ale wszyscy z ciebie bekę mają.

To nie 1 a pewnie nie ostatni taki temat ...

Wiesz nie mam nic do ciebie ale ładnie to wkurza graczy ponieważ co temat to nowy spam niech się nie da niech ich ignoruje a jeżeli to większy problem niech uda się na terapię w końcu po coś pedagog w szkole jest ?! teraz to dzieci w wieku 12-16 lat mają takie problemy w szkole że szok ...

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...