Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HerinMt2 [Dedyk]

HerinMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stary co ja gadam ? Prawda jest taka ze do teamu dolaczyl czlowiek , ktory mial wgrac mapki i misje nowe. A prawda taka ze chciał podpier*olic pliki serverowe i rozjebac serva, w miare mozliwosci i czasu inny admin zapobiegl temu lecz tamten zje*any technik zdązył napsocić, a teraz to naprawiają. Dodaza nową mapke i biolog bedzie z czasem uaktualniany.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Juz raczej serwer nie stanie... Zrobili IS ze wszystkim co tylko mogli np.(eq 250lvl z bonami itd) zeby wyciagnac kase od biednych naiwniakow i zwineli interes:D Normalka:)

Opublikowano

TRaczej nie. Admin na ts wczoraj o 21 wbil na 1 minutę, o 22 też na minutę. nie idzie sie nic dowiedziec nawet. Szkoda czasu moim zdaniem, i co prawda to prawda. Wyciągneli kase i poszli. tylko troche pracy to kosztowalo ^^

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

JPDL , jest dwóch H@ , co robią serwer , rozmawiam z nimi na ts3 i są oganiętymi ludzmi .

Przestańcie peir**lić głupot , że nie będzie serwera , bo będzie!!!

Strona nie działa bo są dopracowywane szczegóły , wczoraj była strona dostępna i mogliście wszystko zobaczyć ( przynajmniej ja )

Strona jest zrobiona od nowa , ma całkowicie inny wygląd.

Poczekajcie i nie róbcie niepotrzebnego spamu , bo admin zamknie nam temat i będzie lipa.

Tyle z mojej strony.

bez linków

Opublikowano

TeamSpeak3 cały czas działa : 195.117.191.34

A serwer cały czas jest w pracach ponieważ już co wyżej UP napisał , doszedł do nas technik którego każdy lubi i zna ...

Nijakiego NoAir i poprostu wszystko porzestawiaj i zmienił game i dlatego jest reinstalacja systemu całego i wgrywane wszystko odnowa.

Konta i postaci zostaną tak jak były to już mówię.

Co do tej gry "cs" to prawa szli grać lecz tylo Asta i Kerdi , osoby które nie mają dostępu do serwera.

A co do forum włączyłem bym je , ale nie chce mi się wysłuchiwać smarkaczy co piszą posty cały czas co serwer off... i tak cały czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...