Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Leeched Hack

IVI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no zaraz testne i dam edita

@EDIT lipa niema anty stamina niedziała speed niedziała wiecie co wam powiem to jest stary hax bo tylko opcje 3d3 działają

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Ej mi nie dziala czemu wlaczam injectora ustawiam warrock i co wlaczam wr i nic . . . o co kaman ???

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Rekrut
Opublikowano
Ej mi nie dziala czemu wlaczam injectora ustawiam warrock i co wlaczam wr i nic . . . o co kaman ???

Jak wybierzesz WR to jest taki tekst READ THIS! i pisze, że należy wlaczyc inject dopiero jak sie pojawi okno hack shielda

Opublikowano

robię tak włączam warrocka nacikam ok potem znowu ok i właczam injectora wybieram warrocka i nic zadne menu sie nie pojawia . . . ???

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Opublikowano

A dla mnie dobry ten hack. Jeden z tych które używam czekając na jakiegoś lepszego vipa :P

k2ban.gif

Nigdy nie hackuje na:

burza5-2.png - Active

Tacy biegaja w WR z XM8 :P

Elo mam problem xD czy moglby mi ktos wypracowanie napisac tongue.gif mam polecenie takie : Ułóż krótką historyjkę, której mottem będzie wybrany przez cibie zwiazek frazeologiczny lub powiedzienie a zwiazki to : Zbadać coś u żródła, wzdłuż strumyka dojdziesz do żródła, czerpac ze zrodla, z czystego zrodla czyste rzeki plyna, im blizej zrodla tym woda jasniejsza nie dawajcie bana xD ani raporta prosze o pomoc tongue.gif
Opublikowano

Wiec... wlaczam hacka. warrocka wciskam 2x "Ok" Jak pojawiasie hackshield wciskam "inject" i nic... Nic sie nie pokazuje a okno z hackiemznika :/ Fast pomoz ktos :PODPOWIE MI KTOS WRESZCIE?,...

Rekrut
Opublikowano
Wiec... wlaczam hacka. warrocka wciskam 2x "Ok" Jak pojawiasie hackshield wciskam "inject" i nic... Nic sie nie pokazuje a okno z hackiemznika :/ Fast pomoz ktos :P

Jest tam select game:, wybierasz warrock:

http://img6.imageshack.us/img6/2615/nowyobrazx.png

A potem po 2 razy ok klikasz inject jak wyskoczy hack shield!

http://img16.imageshack.us/img16/9423/nowyobrazbitowygl.png

JASNE?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...