Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące jajek wielkanocnych na PL

lash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siem!

Przeczytałem gdzies na forum metina,że jak sie ma 20jajek tego samego rodzaju to są jakieś lepsze nagrody, czy to prawda? I jak są to jakie?

Opublikowano

Wszystko masz pod tym linkiem :D Jak dla mnie same śmieci oprócz fioletowych i zielonych potów. Polecam sprzedawać je sztukami nobkom w zależności od cen na serwerze.

Pozdro

http://wiki.metin2.pl/index.php/Zaj%C4%85c_Wielkanocny

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Dzieki za info. Wiesz gdybys trafil piasek kwarcowy za te jajka to troche bys zysku mial ;p

Opublikowano

Dzieki za info. Wiesz gdybys trafil piasek kwarcowy za te jajka to troche bys zysku mial ;p

Racja, chociaż nie wiem ile na moim serwie on kosztuje. Ale sądząc po ilości negatywnych komentarzy na boardzie na temat tegorocznego Eventu to nie wiem czy udało by mi się dostać coś sensownego.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Tez tak mysle, w dodatku wez sobie uzbieraj 1 rodzaju az 20 jajek. Ja sam mam ich ponad 120 i zadnego rodzaju nie mam 20.

Opublikowano

Jak nie ma bugu na zajaca to lipa straszna ;P A co do metkow wielkanocnych to sie juz nie bede wypowiadal ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...