Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o glanach

xPiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ci metalowcy w ogole wygladają jakoś tak "brudnie" te włosy długie, ubrani jak żule i te cegły na nogach, nic gorszego być nie może

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Jak bym się pokazał w takich butach w mojej szkole to chyba by mnie wyśmiali, a dyrekcja wylała..

Są ohydne, ciężkie, oraz na pewno nie przewiewne.

Opublikowano

Ja mam kolesia w glanach w mojej klasie. Ostatnio rano było -5 a on glany jakieś yeansy i koszulka (czaicie?) wszyscy się z niego śmiali i do tego opowiada ze ma sfastyki na ścianach nosi jakieś obroże dla psów i przekute uszy ma grotami strzał

:)

Opublikowano

Ja myśle ze halloween już byl, tak samo jak karnawał. Wiec po co to nosic? Moj wujek nosił coś takiego w pole, jak coś robił takiego z zagrożeniem dla stóp o.0

61093c6efb.png

Opublikowano

Myślę, że 90% ludzi tutaj po prostu nie rozumie pojęcia "subkultura" ale hej! Przecież jesteśmy w Polsce, nie mogę za dużo wymagać...

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...