Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Nie działa Ci metin2_PL?Nie działa Ci expbot/kamermod?Gotowe client'y do pobrania!

Jeawl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

--Widać jaja wielkanocne na modzie z m2bob + nie loga.--

Witam

Ostatnio na mpc forum natykam się na wiele problemów związanych z torrentem metina, wielu ludziom nie działa torrent, a innym w ogóle metin .

Po prośbie od kilku ludzi o upload gotowego clienta, postanowiłem że upne gotowce z

-Zablokowanym Hack Shieldem

-Wgranym Kamer Modem (+HS) blokowany ręcznie przeze mnie .

- Wgranym oddzielnie HS'em + expbot'em ( M2Bob 1.1.3 by Slait & SandMann016 )

- Wgranym z kamermodem + Hs'em + M2Bob 1.1.3 (odpalając bota odpala się kamermod, nie Polski metek, co daję nam możliwość ustawienia np. Dmg, wait, nieodpychanie z konia ITP) .

<--Każdy client jest spatchowany do update 29.02.2012 :). -->

Metin2_PL z zablokowanymi logami HS'a (updated) .

Krótki Opis:

Metin2_PL - blocked HS, czysty klient z zablokowanym Hack Shieldem (logi) .

Download:

http://speedy.sh/7PAR6/Metin2-PL-blocked-HS.rar

Skan:

Za plik gwarantuję że jest czysty . Jeżeli jakiś modek będzie chciał to dam skan z nortona .

Metin2_PL z zablokowanymi logami HS'a + KamerModem . (updated)

Metin2_PL z zablokowanymi logami HS'a + KamerModem + M2BOB By slait (expbot) - oddzielnie mod, oddzielnie expbot .(updated)

Download:

http://speedy.sh/7PdS6/Metin2.rar

Musicie sami ustawić hasło i login w m2bot (do konta metin2), później zrobie re-edit całego tutoriala .

Metin2_PL z zablokowanymi logami HS'a + KamerModem + M2BOB By slait (expbot) - (updated) M2BOB odpalający się na kamermodzie, możemy ustawić w modzie takie hacki jak: dmg, waithack, horsehack, exp guild donator, itd .

To na razie tyle, jeśli temat będzie "lubiany", lub chociaż będzie dalej zapotrzebowanie na clienta, to będę aktualizował co każdy update, dodam jeszcze więcej hacków na oddzielnych clientach + również na Inne globale, (tj. metin2_SG, US) itp .

Jeśli ktoś będzie miał jakiś problem z clientem, pisać w temacie .

***Uwaga***

-Jeśli masz pomysł by dodać jakiegoś jeszcze hacka/bota- czy coś w tym stylu pisz w temacie, a postaram się dodać w najbliższym czasie!.

P.S. O FishBocie nie zapomniałem, dodam przed 17, jak zuploaduje wszystkie pliki .

Wszystkie linki będą zaktualizowane do godziny 14_00, upload trwa ....

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobra robota,leci plusik ;> Napewno się przyda,bo jak ja wgrywam kamera do PL'a,to errory wyskakują ^^

Zaraz ściągnę,i dam EDIT'A ;>

@EDIT

A tak,i plusik leci ^^

@Edit

Taaak!!! Działa!!! :> THX :**

kubica.jpg
Opublikowano

Czekam do 14 :) Z wielką nadzieją że wreszcie zadziała :D

Nie martw się, wszystko sprawdzałem zanim spakowałem do winrara =) .

Do jutra, jako że mam neta 4mb/50kb down/up. więc trochę to potrwa, ale wstawie jeszcze wersje z FB, oddzielnie DMG, wait itp.

P.S. jakby ktoś miał możliwość przeskanowania folderów i wysłania mi na pw screena z logiem z AV. byłbym bardzo wdzięczny, wszystko byle nie Avast .

@down

michuv1

Opublikowano

Dzięki.. Ale jak byś zobaczył mój problem to byś wiedział czemu taką odpowiedź dałem jak chcesz daj skype na pw i Ci pokaże mój problem :/.. Ale naprawdę twardy orzech mam :/

Opublikowano

Tego szukałem łąp Like , mam pytanie może dodasz też privy więcej łapek być miał itp , możesz np zrobić clienta z kamermodem , że widać all mapki all new epickie biżuterie itp , to by mi się by przydało bardzo ;O

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Będzie drobne spóźnienie (max 30min), ponieważ przez przypadek wyłączyła mi się strona z uploadem, o ok. 14:20~ będzie link na clienta z zablokowanym hs'em, dodanym modem, + na modzie expbot by slait .

P.S.

Wielkie podziękowania dla użytkownika lol111823, dzięki któremu po naszej rozmowie na skype pomoże mi w przyspieszeniu uploadu (14.30 zamiast ~~16 ) .

Jutro pewnie dodam hacki na priva, jak się upre dołącze tam expbota, dmg, i wait'a/fb do ustawienia (pliki wait itp. będą w folderze z klientem, wraz z instrukcją co i gdzie wkleić) + widoczne itemy na modzie .

Z tym że pierw zajmę się PL'em, potem privami, następnie Us, SG- btw. jeżeli znacie jeszcze jakieś przydatniejsze hacki z którymi jest problem w działaniu pisać pw / w temacie .

@Edit

z ostatniej chwili, na modzie widać jaja wielkanocne z moim clientem :) .

@edit2

Dodany client, ale musicie ustawić hasło i login do konta jak i ustawienia hacka sami, później zrobię bardziej "ładnie" tuta, narazie muszę lecieć.

P.S. Niektóre anty wirusy (np. norton) usuwają bota z folderu, więc wyłączyć wszelkie firewalle, anty wiry, zabezpiecenia. Pozdrawiam .

Opublikowano

Dobra robota oczywiście leci like

pozdro:]

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

jest grubo po 14,20 i jeszcze niema linkow warm

Człowieku link do mt2 +zablokowanego hs'a + moda + m2bob jest na swoim miejscu, za takie spamy właśnie lecą wam warny .

Moda czystego dodam pod wieczór .

Opublikowano

ej ale mam taki problem wszytko ladnie dziala tylko dlaczego nie widze opcij da sie jakąś powiekszyć tą mapkę bo mam taki prostokąt a nie widze oipcij ba dole tylko start i tyle i mapka

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Próbuję uruchomić M2Bob i wpisuję login, hasło daję język polski, daję zaloguj i piszę, że złe hasło + otwiera mi jakąś stronkę. Proszę o pomoc;).

Opublikowano

Próbuję uruchomić M2Bob i wpisuję login, hasło daję język polski, daję zaloguj i piszę, że złe hasło + otwiera mi jakąś stronkę. Proszę o pomoc;).

Dobrze wpisałeś passy ,które deklarowałeś przy rejestracji ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...