Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Nie działa Ci metin2_PL?Nie działa Ci expbot/kamermod?Gotowe client'y do pobrania!

Jeawl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rejestracji na metin2.pl czy gdzie?:>

Edit: Dodatkowy gdy naciskam DropHack to piszę: "Nie możesz podnieść przedmiotu, ponieważ Ty go nie zdobyłeś"

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacznijmy od tego ,że "jest napisane" , po drugie chodzi mi o rejestracje do bota , po trzecie nie ma tam opcjo DropHack tylko PickUp .

Opublikowano

ej ale ja nie widze tej opcij ja poprostu mam małą mapkę mam tylko mapkę i start nie mam w prawym dolnym rogu opcij bo nie widze mala rozdzielczosc czy cos jest prosze o odpiowidz jak naparwic rzodzielczosc tej mapki i zebym widzial ocpje

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Zapraszam na YouTube : Jak włączyć M2BOB :) . Bo tak to nie wytłumaczymy .

Opublikowano

ale jak pwiekszyc rozdzielczosc tej mapki bo nie widze opcij w prawym dolnym rogu dam like za pomoc

DAJ LIKE !

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

To jest 1.1.3. :>

Nie to jest wersja 1.1.2 miałem wersję 1.1.3 i inaczej wyglądała .

Opublikowano

pomoze ktops ?

wszytjko dziala ale nie widze opcij w prawym dolnym rogu jak powiekszyc tą mapke zebym mogl widziec ocpje w dolnym rogu mam tylko start i mapke nic wiecej dam likde

DAJ LIKE !

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

pomoże ktos jak powiekszyc rozdzielczosc zebym widzial ocpje w prawym dolnym rogu mam win 7 dam like

a tak tylko widze mapkę i start tylko to a nie widze opcij mam taki prostokąt i nie widze tych opcij dam like

DAJ LIKE !

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Cze, mam problem-M2BOB mi nie dziala, po kliknieciu "play" wyskakuje komunikat mówiący, że bot został skonfigurowany i że musze go odpalić jeszcze raz, ale za każdym razem jest to samo. O co chodzi?

Opublikowano

Wyszła nowa wersja bota, zaaktualizuje gdy tylko wyjdzie nowy tut n.t. tego bota, gdyż czysto pobrana blokuję połączenie z mpc .

Nie wiem czemu lecą unlike, żebym nie aktualizował, bo nie rozumiem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...