Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8 - Problem z Metinem

WskoczPodKoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj rano zainstalowałem Windows 8, chciałem pograć w metina, no ale niestety sypie błędami.. Możecie coś na to zaradzić? Jeżeli o to chodzi, to komputer jest świeży, i nie instalowałem żadnych innych pogramów

33otf2c.png

Opublikowano

Zbyt świeży system, widzisz tak to było z Vistą, że problemów masę było jak wyszła a teraz jeszcze jak już kolega wspomniał nie współpracuje z Metinem ten Windows. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

@up vin 8 pracuje na nowym silniku. A co złego z vistą? Jak macie komputery sprzed 20lecia to nie wina Microsoftu.

Co do tematu:

Jakie masz parametry komputera? Możliwe że kompa masz za słąbego(nie tyle co do metina, a samego windowsa.)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Wiesz, Windows 8 wciąż jest w fazie WIP (work in progress), więc raczej mała szansa, że w obecnym stanie systemu pójdzie Ci na nim metin2. Niestety, chyba czeka Cię downgrade, jeśli chcesz grać w m2.

Opublikowano

Zostań przy Win7. Lepszy od xp i vista, ale czy od 8 to dopiero się okaże, ale jak na razie zmień na poprzedni system.

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Rozmawiałem od tym bo sam zainstalowałem WIn 8 i niestety ale nie będzie działał jak narazie ;/

jaki kurwa nowy system? w8 to jest win7 z nowym wygladem i nowymi rzeczami w menu i tyle i to bedzie taki niewypal jak vista

Ty człowieku nigdy nie używałeś Win 8 chyba to z wyglądu pulpitu tylk opodobny system. Jest on o wiele szybszy i funkcjonalniejszy. Win 7 na moim kompie nie odpalisz w 9 sekund ;)

4aia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...