Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zbugowałem wrota? : O

BlueManPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to coś nowego ale pierwszy raz coś takiego wykombinowałem.

Używam IBota 4.11 GG, już odesłał mi wszystkie Sibelony do rogów, postanowiłem ze się zaloguje osobiście i je dobije w rogach, loguje się a tutaj Sibów nie ma, patrze że fala od nowa, myśle sobie:

"lol, ominąlem fale", okazało się że znowu lecą Sibki, zrespiły się dwie fale, logłem się, odpaliłem bota i znowu od nowa leciały, czyżbym odkrył jakiegoś buga?

Bo tak można fajnie zarobić na DK we wrotach.

No cóż.. 45 min w plecy ale za to dostane troche większą nagrode za Sibki bo ubił mi tam dwa zanim odleciały, no cóż.. robi znowu, DAFUQ.

@EDIT

Dziękuje komukolwiek kto dodał prefix, doszczętnie o nim zapomnałem, no ale cóż, jestem w szoku. ._.

Opublikowano

Wczoraj robiąc wrota ręcznie ciągle mnie wywalało i ciagle leciały alieny od nowa. Pewnie BP jest świadomy lagów i problemów, więc zrobił taką jakby ochronę przeciwko padaniu. Z tym, że kosztem czasu graczy którzy muszą bić od nowa.

Opublikowano

Po dłuższym zastanowieniu myślę, że to jest przeciw bugowi na omijanie fal :D Przydatne, bo jak ibot robił wrota to matka mi lapsa wyłączyła

Opublikowano

@UP

Ja podziękuje.

Poszedłem dzisiaj na dwór i zostawiłem Sibelony w Gammie na pościgówce, wracam a tam jeszcze 6 zostało. ;d

Aktualnie dobija mi Sibelonity w rogach.

(Goliath - Solace, 4 irki, 4 flaki, 27 LF3 i 1 LF4. <3)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...