Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmiech na sali i w po pachy

save404

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kokosz dał fajny konkurs można by być dumnym że ma sie logo na mpc a tu przyszła i zabrała nie ma tak !!!

Kokosz daj użytkownikom coś zrobić.

Jeszcze temat zamknęła jak by tylko ona prawo miała do zrobienia loga

http://www.mpcforum.pl/topic/601072-zlecenie-swiateczne-logo-mpc/page__pid__4321343#entry4321343

Kokosz zrób coś z tym

Opublikowano

hejt mode on, kazdy ma prawo do udzialu, a tu wpada ci takie cus (lol) i zamyka -,-

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Global Moderator ma wyższe priorytet niż zwykły user dla tego on może sobie tak o przejąć zlecenie/konkurs.

Niestety ...

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Chuj z takim czymś. Robie sobie logo, sprawdzam temacik, a tu nagle wpada ONA i robi co chce.

Już chciałem pisać tutaj temat, ale już widzę - jest ;)

Ona już ma Golda, ale nie da innym spróbować nawet. A chuj... Ide chyba szukać innego forum

#EDIT

Tyler, zdegradowali Cie, czy mi się zdaje?

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

hahahah.

Dobre :D

Pani Wredna chyba myśli że jest najlepsza na tym forum.Po co dawać wykazać się userą skoro można pokazać że i tak Administracja jest najmądrzejsza i najlepsza

Gdyby głupota potrafiła latać to widzę że z paru osób zajebisty szybowiec by był! :D

Opublikowano

@UP

Nad tym samym się zastanawiam.

Czyżby zbliżał się koniec ?

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie jestem grafikiem ale jest u mnie kumpel co jest PRO :D

No i robił robił kończył już ja chciałem zobaczyć czy ktoś dodał prace patrze zamknięte.

Zdenerwowałem się no i dlatego piszę skargę.

//pisze to po to by ktoś nie zarzucił że nie jestem grafikiem a sie czepiam

Opublikowano

A jak napisałem, żeby zastosował się do generatora zleceń to usuneli post :D

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Według mnie Wredna nie postąpiła najlepiej.

Administrator (właściciel) ogłosił owy konkurs, a po paru chwilach jest zamknięty oraz odwołany przez Wredną.

Moglibyśmy przynajmniej dostać jakieś bardziej szczegółowe informacje na ten temat od administracji.

Nie wiem czy Wredna dostała takie polecenie czy nie, ale wydaje mi się, że jak coś to administracja powinna odwołać.

Liczę na szybkie załatwienie sprawy

Opublikowano

Nie no ogar. Dopiero globa dostała i już takie rzeczy odpier*ala... To jest chore. Konkurs przejmuje global ,bo po prostu on chce nagrodę ,choć ją ma. -_- Zabierzcie jej tą rangę ,nadużywa władzy -.-

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Zamiast wymyślać na mój temat, moglibyście się pokwapić i dowiedzieć o co chodzi w tej sytuacji na przykład- wysyłając do mnie pw :)

Doszło do nieporozumienia. Seldek ustalił ze mną, że ja wykonam takowe logo, a kokosz po prostu o tym nie wiedział, dlatego napisał taki temat.

Mój post w temacie z konkursem/zleceniem został napisany na prośbę Seldka.

Nie martwcie się, czeka was jeszcze wiele konkursów :)

Opublikowano

Pozwolę sobie wtrącić pewne uzasadnienie. To całe zamieszanie to tylko i wyłącznie moja wina, rozmawialiśmy z kokoszem, że potrzebujemy logo, i ja od razu rozpocząłem rozmowy z Wredną, a kokosz napisał temat - który okazał się na dobrą sprawę nie potrzebny. Wyszło niesprawiedliwie i powstało nieporozumienie - za co przepraszam. Może jesteście mi w stanie wybaczyć.

Pozdr, Seldek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...