Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MALY HACZEK

Asac1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem tak.Mam taki hack(tyle ze ja mam jeszcze opk) i wiekrzosc funkcji fajnych nie dziala. ALe dzialaja te najwazniejsze czyli SJ, NFD, FASt flags/med/ammo, player boxex, unli stamina. 0 banow na 0 min, kickow etc. Polecam bo nabilem na tym dobre 8 lvl(z zerowego)

Opublikowano

byl tutaj podawany chyba przez fabiego....

pozatym teraz wszytskie hacki jakei sa tutaj przebija invisible podane przez fabiego

Opublikowano
jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi to co ma

nie zgadzam się z tym. Niektóre haki nie są takie fajne jak dla mnie np: widzenie przez ścianę

- raz że ekran razi

- a dwa że nie wiesz czy strzelasz w ścianę czy w osobę bo trochę myli cię.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Mam tego hacka wersję v8.5 i mi nie działa a typek co grał ze mną dziś mówił, że ma właśnie wersję v8.5. Z tego co widziałem mial superjumpa, unlimited ammo, no recoil, stamine, i go nie wywaliło ani razu przez 2 mapki :/

Serwer - Eos

Build - Blader

http://rev6.nihplod.com - Najnowsze paczki AgBota i Loadera (Testosterone)

Opublikowano
nie ale na wczesniejszej wersji widzialem opk ale niedalo sie kliknac a tu niema tego

EJ LUDZIE POMOCY PRZESLE MI KTOS NA GG HACKA Z DZIALAJACYM OPK PLSSS POMOCY BLAGAM WAS POMOCY MOJE GG TO 10962650 Z GORY MOWIE DAM 5 GWIADZEK PLSSS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...