Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostatnia gra i koniec kariery.

wasd123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chcę zakończyć grę , ale przed tym chciałbym zacząć grę taką ostatnią.

Jaki serwer polecacie ? Chciałbym żeby była na nim jakaś ekipa z którą można by było miło grać ;)

Opublikowano

Od siebie polecam Balmora.pl, adminem jest bambusek, a chłopak naprawdę zna się na stawianiu serwa, + FuBu, znany jako gościu z PL'a który robił fajne filmiki z metkiem na Yt i jako pierwszy chyba wbił lvl 99 na Feniksie, nigdy się tym jakoś nie interesowałem .

tak gwoli ścisłości, następnym razem pisz w tym temacie, i według regulaminu nie prosimy o prywatne serwery .

http://www.mpcforum.pl/topic/584919-serwery-prywatne-problemy-i-pytania-zwiazane-z-nimi/

Opublikowano

@UP

Po pierwsze nie proszę o privy tylko o serwery 1-26.

Mimo to chciałbym zagrać z jakąś ekipą , ale zastanawiam się nad grą na Balmorze.

Jest tam jakaś zgrana ekipa z mpc?

Opublikowano

Dokładnie zacznij grać na s26. Dużo ludzi z pierwszych serwerów tam gra i na prawdę można poznać miłych ludzi.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Napewno na pl a dokładniej s26 duzo fajnych i nie fajnych typa co tu kłamać ^^ gram u shinso a raczej pogrywam napisz PW jak cos ^^

Opublikowano

@UP

Mimo to chciałbym zagrać z jakąś ekipą , ale zastanawiam się nad grą na Balmorze.

Nie napisałeś tego że na PL'u, więc ciężko się domyślić o co ci chodzi, tym bardziej że napisałeś "otatnia gra", a global to raczej serwer na dłużej .

Jeśli już mowa o globalu, to polecam SG., sam na nim gram i według mnie jest to serwer godny uwagi, Polacy bardzo ogarnięci .

Jak chcesz zaczynać zapraszam Jinno, może w miare możliwości pomogę nawet na start .

ekipa + ts też jest .

Opublikowano

Jak chcesz zakończyć grę to nie polecam PL - wbijesz któryś lv i szkoda będzie Ci skończyć grę.

Na twoim miejscu pograłbym na jakimś privku pvp tak dla przyjemności.

Ale wybór należy do Ciebie ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

@UP

Ehh, miał prawo tak napisać, ponieważ nie podałeś iż, grasz na PL i sam przed przeczytaniem postów chciałem Ci priv polecić.

Wbijaj na s25 lepiej... ceny jak w metku 2010 ( wakacje ) więc jest git, a osób też bardzo dużo prawie tyle co na s26.

Czemu polecam Ci Syriusza ? Na Solarze masz tak dużo osób na spotach i jedna połowa to ludzie a druga to exp boty - masakra totalna. Chociaż jedyny + to ceny 09/początki 10. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

S26, pelno ludzi.Ja polecam s25, fajna ekipa to nie trudnosc, wiecej wolnych expowisk, mniej noobow.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...